Και δεν του φαινόταν του Μεϊμαράκη ότι είναι πλακατζής: Παρέα με τον τσολιά…




Τελικά διαθέτει μεγάλες δόσεις χιούμορ ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος είχε μια αναπάντεχη έκπληξη, βγαίνοντας από το κτίριο του ΕΒΕΑ όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει πως διεξάγεται η εκλογική διαδικασία.

Εκεί τον περίμενε ο γνωστός για τις φάρσες του, τσολιάς από την Ελληνοφρένεια με μια τεράστια σημαία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πάντως δεν φάνηκε να πτοείται και συνομίλησε με τον τσολιά της Ελληνοφρένειας ενώ μαζί πόζαραν κρατώντας τη σημαία του κόμματος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνομιλεί με τον γνωστό "τσολιά" της εκπομπής "Ελληνοφρένεια" έξω από το εκλογικό κέντρο στο ΕΒΕΑ, στην ψηφοφορία για την εκλογή πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνομιλεί με τον γνωστό “τσολιά” της εκπομπής “Ελληνοφρένεια” έξω από το εκλογικό κέντρο στο ΕΒΕΑ, στην ψηφοφορία για την εκλογή πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: