Τ’ αλλάζει ο Νταβούτογλου: Κέρδισε το Εθνος, σήμερα δεν υπάρχει κανένας ηττημένος…




Σήμερα δεν υπάρχει κανένας ηττημένος, το έθνος μας κέρδισε, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου στην ομιλία του στην πλατεία της Κόνιας αν και ανέφερε πως τα πολιτικά μηνύματα θα τα δώσει από την Άγκυρα. Κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματός του να είναι ψύχραιμοι και να μην συμμετάσχουν σε καμιά προβοκάτσια.

“Χρωστάω ένα ευχαριστώ σε εσάς και στο έθνος μου. Αυτή η νίκη δεν είναι δική μας, αυτή η νίκη είναι του έθνους μας. Μακάρι τα τέσσερα επόμενα ωραία χρόνια να είμαστε στην υπηρεσία σας και το 2019 να είμαστε ξανά ενώπιόν σας. Ποτέ δεν σας γυρίσαμε την πλάτη. Εκεί περιμένουν δεκάδες χιλιάδες αδελφοί μου. Στην Άγκυρα περιμένουν πάλι δεκάδες χιλιάδες αδελφοί μας στο κρύο. Μακάρι να σας αγκαλιάσω έναν έναν ξεχωριστά. Αλλά επειδή εσείς μας αγκαλιάσατε, φωνάξατε στις πιο δύσκολες μέρες, στις πιο δύσκολες στιγμές `είμαστε μαζί σας` ας είναι μαζί σας ο Αλλάχ”, είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ανέφερε ότι σήμερα είναι και μέρα νίκης και μέρα μετριοπάθειας. “Ας είναι ο Αλλάχ μαζί με τους αδελφούς μας όλους που βοήθησαν γι αυτή τη νίκη. Είμαστε ακόμη στην αρχή του δρόμου. Μακάρι μαζί σας να πορευτούμε πολλά χρόνια ακόμη. Να περπατήσουμε σε πολύ ωραίους στόχους. Ας είναι μαζί σας ο Αλλάχ”, είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Ο κ. Νταβούτογλου είπε ότι δεν είναι δυνατόν να λυγίσουν απέναντι από οποιαδήποτε δύναμη. “Στις 7 Ιουνίου κάποιοι ήθελαν να σκύψουμε το κεφάλι, οι ψηφοφόροι του ΑΚΡ είναι πάντα αποφασιστικοί και ήρεμοι. Δεν θα συμμετάσχετε σε καμιά πρόκληση και καμιά προβοκάτσια”, είπε.
“Δεν υπάρχει μέθη νίκης σε μας, δεν σταματάμε, δεν κάνουμε στάση. Τα στελέχη του ΑΚΡ θα συνεχίσουν το δρόμο με περισσότερη ζωντάνια. Απευθύνομαι σε αυτούς που δεν ψήφισαν ΑΚΡ¨, ανέφερε ο κ. Νταβούτογλου

Κάλεσε αυτούς που δεν ψήφισαν το ΑΚΡ να μην αισθάνονται ότι ηττήθηκαν. “Σήμερα δεν υπάρχει ηττημένος, νίκησε το έθνος μας, η δημοκρατία. Μπαίνουμε στις καρδιές όλων, είτε μας ψήφισαν είτε όχι”, είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

http://mignatiou.com/2015/11/to-akp-tou-islamisti-erntogan-endechete-na-anaktisi-tin-kinovouleftiki-pliopsifia/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: