Γιατί απουσίασε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου από την εορτή της οικογένειας;




Ηχηρή (και αισθητή) ήταν η απουσία του κ. Γεωργίου Παπανδρέου, πρωτότοκου υιού της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου, από την παρουσίαση του πολύκροτου βιβλίου της (εκδόσεις Πατάκη), που έγινε χθες το βράδι στον ΙΑΝΟ.

Η οικογένεια έδωσε ως δικαιολογία την απουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς να αποκαλύψει και τους λόγους της παρουσίας του στην αμερικανική ήπειρο.

Είναι δυνατόν ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το 2004, μετά από επιμονή της μητέρας του, να απουσιάζει από το μεγάλο γεγονός της παρουσίασης του βιβλίου “Ερωτας και Εξουσία”; Και γιατί δεν ανέβαλε το ταξίδι στην Αμερική -αν όντως βρίσκεται στην Αμερική; Τόσο πιο σημαντικό ήταν αυτό το ταξίδι από τη μεγάλη εορτή της οικογένειας των Παπανδρέου, στην διάρκεια της οποίας -μέσα από το βιβλίο βεβαίως- καθυβρίστηκε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ;

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα για την ηχηρή απουσία του πρώην πρωθυπουργού και ιδρυτή του ανύπαρκτου κομματιδίου, ΚΙΔΗΣΟ. Η πιο λογική εξήγηση, στην οποία συμφώνησαν οι πάντες, ήταν η παρουσία της κ. Αντας Παπανδρέου με την οποία ο κ. Παπανδρέου λέγεται ότι βρίσκεται σε διάσταση το τελευταίο διάστημα. Η κ. Αντα Παπανδρέου παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνοδευόμενη από την κόρη της Μαργαρίτα, η οποία αναδείχθηκε στο αστέρι της εκδήλωσης, αφού μαγνήτισε τα βλέμματα όλων και τους φακούς των φωτογράφων.

DAVE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: