O Nίκος Μούγιαρης τιμάται με το βραβείο “Phidippides 2015”




Το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Ομογένειας Cosmos FM 91.5 ανακοίνωσε ότι το «Βραβείο Φειδιππίδης» για το 2015 θα απομενεμηθεί στον γνωστό φιλάνθρωπο και επιχειρηματία κ. Νίκο Moύγιαρη για τη γεμάτη με πάθος υπεράσπιση του Ελληνισμού και των εθνικών θεμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Terrace on the Park.

Επιχειρηματίας, καινοτόμος και φιλάνθρωπος, ο Νίκος Mούγιαρης είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Μάνα Productions Inc. Είναι εκ των κορυφαίων στον κόσμο ιδιοκτήτες εταιρειών κατασκευής καλλυντικών. Η εταιρεία του ιδρύθηκε το 1975, με κεφάλαιο $6,000, που ο Νίκος δανείστηκε από τον αδελφό του, Απόστολο, και σήμερα απασχολεί πάνω από 800 άτομα και είναι συνέταιρος σε πολλές από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες μάρκες ομορφιάς παγκοσμίως. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Saint John’s με πτυχίο στη Χημεία, και του Πανεπιστήμιου Rutgers με Master στις φυσικές επιστήμες, είναι ένας οραματιστής επιχειρήσεων και ηγέτης της Ομογένειας.

Ο Νίκος είναι επίσης παθιασμένος και σταθερός υποστηρικτής των θέματων που απασχολούν την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι ιδρυτής της οργάνωσης HALC, μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Συντονισμένης Προσπάθειας των Ελλήνων και της “Ελληνικής Πρωτοβουλίας» ( Hellenic Initiative) και του Παγκύπριου Συνδέσμου Αμερικής. Στις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του περιλαμβάνονται η έδρα του Ελύτη στο Rutgers, τα Παιδικά Χωριά SOS στην Ελλάδα, και άλλες οργανώσεις στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Yπεύθυνος της Εκδήλωσης είναι ο Φίλιπ Κρίστοφερ, Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ
Συνυπεύθυνος της Εκδήλωσης είναι ο Έντι Ζεμενίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής της HALC
Υπεύθυνος του λευκώματος είναι ο Νίκος Νικολάου

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Nicole Petallides.

Μουσική: Γρηγόρης ΜΑΝΙΝΑΚΗΣ & The ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Ensemble

Για πληροφορίες καλέστε τον αριθμό 718-204-8900 ή στείλτε e-mail sto [email protected]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: