«Μέθοδοι υποκόσμου» από τη ναζιστική Χ.Α.




Σκληρή επίθεση στη ναζιστική Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το επεισόδιο στη Βουλή «επιβεβαιώνει ότι αποτελούν τα μαντρόσκυλα του συστήματος και με μεθόδους υποκόσμου, κυριολεκτικά, προσπαθούν να δημιουργήσουν φασαρία».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μανιός, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γ. Λαγό, δήλωσε στο Πρακτορείο 104,9:

«Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να δείρω τον Λαγό, που είναι μια ”ντουλάπα” 150 κιλά, εγώ μπήκα για να του πω να μη φωνάζει, διότι δεν τον φοβόμαστε, ή να φύγει έξω, αν δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του»…

Συναγερμός για τα έκτροπα της ΧΑ: Συναγερμός έχει σημάνει στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε την Πέμπτη στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον χρυσαυγίτη-ναζιστή Γ. Λαγό, γράφει το “Εθνος”.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Βαρεμένος, ο οποίος, από τη θέση του προεδρεύοντος, παρενέβη για να αποτραπούν τα χειρότερα, έκανε λόγο στο Mega για «σοβαρά γεγονότα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν, να πάρουν ακόμη ευρύτερες διαστάσεις».

Επεσήμανε επίσης ότι «προκαλεί ιδιαίτερα ερωτηματικά» το ότι «τα γεγονότα αυτά εκτυλίχθηκαν σε μια άλλη ευαίσθητη στιγμή, όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκεκριμένη δίκη (σ.σ.: για τη δολοφονία του Π. Φύσσα), προσθέτοντας πως «η συμπεριφορά μοιάζει εξωπολιτική»…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: