Ένας νεκρός, μια αγνοούμενη και μεγάλες καταστροφές από την έντονη βροχόπτωση




Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται, από χθες, στο Καματερό. Η οικογένεια της εκφράζει φόβους ότι την παρέσυραν τα νερά της χθεσινής νεροποντής.

Η 40χρονη γυναίκα ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της να πάει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά της, όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, ενώ ο σύζυγός της κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να βρει πουθενά την γυναίκα του.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Πυροσβεστικής και οι πυροσβέστες βρήκαν το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε παρασυρθεί από το ρέμα Πικροδάφνης.

Συνεργεία της ΕΜΑΚ πραγματοποιούν από χθες έρευνες στους αγωγούς που οδηγούν στον Κηφισό, καθώς εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να έχει εγκλωβιστεί σε κάποιον αγωγό, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα.

Ένας άνδρας παρασύρθηκε, επίσης, χθες, από τα ορμητικά νερά, στο Μενίδι και πνίγηκε.

Στο μεταξύ τεράστιες καταστροφές προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή στην Ύδρα. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και η θάλασσα κατέκλυσε το λιμάνι του νησιού, ρίχνοντας ακόμα και βάρκες στην ξηρά.

Η καταιγίδα προκάλεσε υπερχείλιση των χειμάρρων με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο λιμάνι.

Έθνος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: