Ο Αλέξης αναμένει ‘εντολή συνέχειας’ για ‘σταθερότητα και προοπτική’




Με μεγάλο και πάλι ενδιαφέρον από τα ξένα ΜΜΕ, όχι όμως τόσο όμως όσο στις τρεις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (βουλευτικές Ιουνίου 2012, Ιανουαρίου 2015 και δημοψήφισμα Ιουλίου 2015), προσήλθε και έριξε την ψήφο του ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα είναι και ο επόμενος, για τη συνέχισή του αγώνα, όπως είπε, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά και στο εσωτερικό της χώρας.

«Ο λαός με τη συμμετοχή του δεν θα αφήσει τους άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτόν, θα πάρει το μέλλον του στα χέρια του δίνοντας εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτικής για μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, αλλά και για μία κυβέρνηση μάχης προκειμένου να συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα την ίδια  λαού, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά και μέσα στη χώρα» δήλωσε.

Μόνιμη ανταποκρίτρια μεγάλης ξένης εφημερίδας στην Αθήνα, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ο βασικός λόγος που τούτη τη φορά δεν υπάρχει «η επιδρομή δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο», είναι πρώτον επειδή « ο Τσίπρας έπαψε για μας να θεωρείται νέο πρόσωπο», και δεύτερον επειδή «όποιος και εάν εκλεγεί σήμερα, ξέρουμε από τώρα ότι η κυβέρνησή του θα πρέπει να εφαρμόσει, και μάλιστα γρήγορα, πολύ συγκεκριμένα πράγματα».

«Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν, με σταθερά βήματα, γνωρίζοντας το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε, είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσουμε μπροστά ανοίγοντας δρόμους. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν όταν ο λαός μας είναι στην πρώτη γραμμή και η νέα γενιά, τα πάντα είναι δυνατά», συμπλήρωσε μιλώντας ο κ. Τσίπρας στους δημοσιογράφους μόλις έριξε την ψήφο του, αυτή τη φορά ανεβασμένος σε ξύλινη πλατφόρμα που φρόντισαν οι εκπρόσωποι ξένων τηλεοπτικών δικτύων να υπάρχει εκεί, ώστε να έχουν καλύτερη λήψη εικόνας.

(ΚΥΠΕ/ΧΜ/ΑΧΡ)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: