Μεϊμαράκης: «Αν φτιάξουμε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε»




«Πηγαίνουμε σε εκλογές χωρίς να γνωρίζει κανείς το πλαίσιο της οικονομίας, λόγω των έκτακτων εξελίξεων του Αυγούστου», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Κόντρα Channel και πρόσθεσε ότι για αυτό είχε ζητήσει να διεξαχθούν οι εκλογές , δύο εβδομάδες αργότερα.

Απαντώντας στην ομιλία Τσίπρα, στα Ιωάννινα, στα «περί επιστροφής στο παρελθόν και εκδικητικότητας», είπε ότι όλοι κρίνονται από τους πολίτες.

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν συνεργάζεται και ότι θα είναι πρωθυπουργός για οκτώ χρόνια. Ας τον κρίνει ο κόσμος.

»Εγώ έχω δώσει δείγματα σύνθεσης όταν ήμουν πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Τσίπρας δεν δέχεται ούτε να με δει. Αν φτιάξουμε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής και συμφωνήσουμε, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε.

»Πρέπει να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις που έχει ψηφίσει, πρέπει να πετύχουμε μικρότερο ποσοστό ύφεσης. Αυτά είναι σημεία που μπορούμε να συμφωνήσουμε», είπε.

Επανέλαβε επίσης ότι η συμφωνία είναι του Τσίπρα και ότι «εμείς ψηφίσαμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Σε ερώτηση αν μπορεί να συνεργαστεί ένα κόμμα αριστερό με ένα κόμμα της δεξιάς απάντησε: «Με τον Καμμένο γιατί συνεργάζεται, για να του κάνει την βρώμικη δουλειά;», είπε, αναφερόμενος στην χθεσινή επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ για την υπόθεση των υποβρυχίων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: