Κουτσούμπας: “Εκλογές fast track, για να μην προλάβει ο λαός να συνειδητοποιήσει τα βάρβαρα μέτρα”




«Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι πραγματικό όπλο στα χέρια του λαού, που την επόμενη μέρα θα βρεθεί να πληρώνει το βαρύ κι ασήκωτο λογαριασμό του 3ου μνημονίου, που ψήφισαν και τώρα θέλουν να εφαρμόσουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και οι λοιποί ακόλουθοι του συστήματος», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη Θήβα.

»Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αχρηστεύει παγίδες, βγάζει από τη μέση τα εμπόδια, κερδίζει πολύτιμο χρόνο, σημαδεύει κατευθείαν, γιατί δίνει δύναμη στη δύναμη του λαού, στο ΚΚΕ», ανέφερε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Υπογράμμισε ότι την επόμενη ημέρα θα είναι εδώ «ο πραγματικός αντίπαλος, η Ε.Ε., τα μονοπώλια και η εξουσία τους που θέλουν γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις να υλοποιηθεί κατά γράμμα το μνημόνιο, δηλαδή να υλοποιηθούν οι απαιτήσεις του κεφαλαίου».

Χαρακτηρίζοντας τις εκλογές ως fast track, είπε ότι με αυτές θέλουν να μην προλάβει ο λαός να συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις των βάρβαρων μέτρων του τρίτου μνημονίου, που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο και με μια κυβέρνηση συνεργασίας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, να εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα.

Κυρίως θέλουν, είπε, μέσω των εκλογών να καταστεί ο λαός συνένοχος στην πολιτική τους βάζοντας την υπογραφή του στο μνημόνιο διότι έτσι θα ερμηνευθεί η ψήφος του σε αυτά τα κόμματα.

Την πλευρά αυτή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας την χαρακτήρισε ως την πλέον σημαντική και ταυτόχρονα επικίνδυνη.

«Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα υπάρχει αντίβαρο σ’ αυτή την πολιτική που είναι όλοι τους διαθέσιμοι να εφαρμόσουν την επόμενη ημέρα, αν με δυνατό το ΚΚΕ θα ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής» υπογράμμισε.

Υπογράμμισε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δεν μπορεί να διαβαστεί διαφορετικά και ταυτόχρονα η μόνη που μπορεί να δώσει ανάταση και αισιοδοξία στον λαό ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική, ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, κάλεσε και σε ένταση του αγώνα των μελών και οπαδών του κόμματος για την αποφασιστική ενίσχυσή του.

Τόνισε την ανάγκη ανάδειξης του ΚΚΕ σε τρίτη δύναμη στην Βοιωτία με εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στον νομό και κατέληξε στην ομιλία του λέγοντας «η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ, την Ν.Δ., αλλά και τη Χρυσή Αυγή, ΛΑ.Ε., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ είναι χαμένη ψήφος. Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ πιάνει τόπο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Γ.Μ.)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: