Εφάπαξ 70.000 ευρώ για τη Θεανώ Φωτίου, βάσει δημοσιευμάτων – Για κιτρινισμό μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ




Ζήτημα προκύπτει, για την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η οποία υποστηρίζει ότι η κ. Φωτίου πήρε εφάπαξ 70.000 ευρώ, πριν αποχωρήσει από τη θέση της, εν μέσω καθεστώτος capital controls. 

Σε πανικό μπροστά στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και σε προσπάθεια σπίλωσης του έργου του για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα, σε ανακοίνωσή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Πρώτο Θέμα ως “πρωταθλητή του κιτρινισμού” και “μπροστάρη” των “θυλάκων της διαπλοκής” που τώρα βρήκαν άλλον στόχο.

Επισημαίνει σχετικά με την “κατηγορία” ότι μετά από σχεδόν τρία χρόνια που συνταξιοδοτήθηκε η κ. Φωτίου υπεγράφη η απόφαση για να εισπράξει το εφάπαξ της, μαζί με μια σειρά άλλων δημοσίων υπαλλήλων που είχαν κάνει αίτηση την ίδια εποχή.

Πληροφορεί δε τον συντάκτη του “αποκαλυπτικού άρθρου” ότι τα capital controls απαγορεύουν τις αναλήψεις και όχι την πίστωση εκ μέρους του δημοσίου σε δικαιούχους. “Απομένουν 48 ώρες μέχρι τα αποτελέσματα. Περιμένουμε την επόμενη λάσπη…”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: