Η ομάδα του Utopia DC φέρνει στην Ουάσιγκτον την Κατερίνα Στικούδη




Το Σάββατο 30 Μαϊου η Ουάσιγκτον χορεύει στους ρυθμούς της Ελλάδας, χορεύει στους ρυθμούς της ελληνικής ομορφιάς και της καλοκαιρινής φρεσκάδας που φέρνει στην αμερικανική πρωτεύουσα η Ελληνίδα καλλονή Κατερίνα Στικούδη.

Η νεαρή τραγουδίστρια την περίοδο αυτή πραγματοποιεί περιοδεία στις ΗΠΑ παρουσιάζοντας στους Ελληνες ομογενείς τις επιτυχίες της πρόσφατης δισκογραφικής της δουλειάς. Η νεολαία της ελληνικής κοινότητας στην πόλη της Ουάσιγκτον περιμένει με ανυπομονησία την μεγάλη βραδιά που θα σημάνει την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου για την ελληνική διασκέδαση. Η όμορφη τραγουδίστρια, δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που της δίνεται να βρεθεί στην πόλη της Ουάσιγκτον και υπόσχεται μια μαγική βραδιά στους Ελληνες ομογενείς, με έντονο άρωμα Ελλάδας.

Στη σκηνή, μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, θα βρίσκονται και δύο διακεκριμμένοι DJ’s της ελληνικής κοινότητας, ο DJ Μιχάλης και ο DJ Κώστας που έχουν προσφέρει στο παρελθόν νύχτες ξέφρενης διασκέδασης στους Ελληνες ομογενείς. Την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η ομάδα του UtopıaDC. Το UtopiaDC είναι μια παρέα νέων ανθρώπων που πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στην διοργάνωση εκδηλώσεων με στόχο την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των μελών της ελληνικής κοινότητας και κυρίως της νεολαίας. Ψυχή της εκδήλωσης ποιος άλλος; Ο Στέφανος Ανδρέου του περίφημου Barcode που έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί και δοκιμάσει τα φαγητά του πρωθυπουργοί, βουλευτές, γερουσιαστές, γνωστοί μπασκετμπολίστες και διάσημοι παίκτες του baseball.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Mate Lounge, έναν από τους ομορφότερους χώρους νυχτερινής διασκέδασης στην αμερικανική πρωτεύουσα, που βρίσκεται στην καρδιά της κοσμοπολίτικης περιοχής Georgetown, στις όχθες του ποταμού Potomac.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: