Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουμε επώδυνα μέτρα, δεσμεύτηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Την εκτίμηση ότι θα επιτευχθεί τελικώς μια έντιμη συμφωνία, αλλά και τη διαβεβαίωση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να δώσουν καμία συγκατάθεση στη λήψη επώδυνων μέτρων «που θα επιβαρύνουν κι άλλο τον ήδη ταλαιπωρημένο λαό», εξέφρασε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με δηλώσεις της στο Mega.

Η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε ότι τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης «είναι δυστυχώς πολλά και είναι αυτά που καθορίζουν το παρόν». «Οι μνημονιακές προηγούμενες συγκυβερνήσεις αποτελούν τους κύριους υπεύθυνους για την κοινωνική καταστροφή της χώρας αλλά και της ελληνικής οικονομίας. Με αφορμή τις λανθασμένες πολιτικές του παρελθόντος είναι εμφανής η στοχευμένη προσπάθεια από την πλευρά των δανειστών ώστε με διάφορα τεχνάσματα να καταφέρουν να πετύχουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας», τόνισε.

Η ίδια αναγνώρισε παράλληλα ότι η σημερινή κυβέρνηση κάνει μια σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση, ώστε να επιτευχθεί μια έντιμη συμφωνία, μια επωφελής λύση για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. «Και απ’ ότι διαφαίνεται αυτή η έντιμη συμφωνία θα επιτευχθεί και τα αποτελέσματά της θα δικαιώσουν τον ελληνικό λαό» εκτίμησε.

Η πολυφωνία που εκφράζεται από διάφορες πλευρές για την επερχόμενη συμφωνία, δεν ωφελεί σε τίποτα την πορεία των διαπραγματεύσεων αντίθετα την επιβαρύνει και προκαλεί ανασφάλεια στον ελληνικό λαό σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα», είπε.

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal