Θέμα εγκατάλειψης του ευρώ θέτει ξανά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ




Όσο και να εφιστούν την προσοχή των υποψηφίων βουλευτών στο τι θα λένε στο φλέγων ζήτημα της εξόδους της χώρας από την Ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή, τα «κρούσματα» διαφοροποίησης από την κομματική γραμμή δεν λένε να σταματήσουν προσθέτοντας «πονοκεφάλους» στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην πιο κρίσιμη καμπή της προεκλογικής μάχης, φαίνεται πως ένα τουλάχιστον τμήμα του κόμματος αρνείται να αποκηρύξει το ενδεχόμενο «ριζοσπαστικών λύσεων»…

Στα θέματα αυτά αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού στην Κοζάνη (Flash TV), ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Γιώργος Χιωτίδης. Όπως ακούγεται στο βίντεο της εκπομπής που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο υποψήφιος βουλευτής προέβη στις ακόλουθες αναφορές:

«Aν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα, αν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών θα κάνουμε παύση πληρωμών. Κι αν χρειαστεί, προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα!».

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, έθεσε όμως και το θέμα για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής στη δραχμή, ζητώντας να μάθει τις απόψεις του συνομιλητή του για το ποιες εκτιμά ότι θα είναι οι συνέπειες για τον ελληνικό λαό.

Η απάντηση του υποψηφίου βουλευτή ήταν… αφοπλιστική: «Mε τη μετάβαση στη δραχμή ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα για 1-2 χρόνια. Εδώ μιλάμε για μια θηλιά που μας έχουν βάλει στο λαιμό για 50 χρόνια».

PHOTO via  ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: