Πιθανή σύνδεση δεύτερης ομηρείας στο Παρίσι (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)




(ΑΝΑΝΕΩΣΗ) Διαψεύδει τώρα η αστυνομία του Παρισιού ότι υπήρξαν τελικά δύο νεκροί στην υπόθεση της ομηρείας στο εβραϊκό παντοπωλείο, παρότι η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και η αστυνομία αντιμετωπίζει τη δεύτερη υπόθεση ομηρείας στο Παρίσι την ίδια μέρα, από τζιχαντιστές…

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν υπάρξει τουλάχιστον δύο νεκροί με το θρίλερ ομηρίας σε εβραϊκό κατάστημα τροφίμων κοντά στο σταθμό Πορτ ντε Βενσέν του μετρό, στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13.00 (τοπική ώρα).

Τα δύο περιστατικά φαίνεται πως συνδέονται, αφού τα πρόσωπα είναι γνωστά και ανήκουν στην ίδια τζιχαντιστική οργάνωση. Η πιθανότητα να υφίσταται οργανωμένο σχέδιο που συμπεριλάμβανε και τις δυο ενέργειες, είναι πλέον εξαιρετικά αυξημένη.

Πρόκειται για τον ίδιο τζιχαντιστή που σκότωσε χθες την δημοτική αστυνομικό στο Μονρούζ, ο οποίος απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, τους είπε «ξέρετε καλά ποιος είναι». Έχει ταμπουρωθεί στο κατάστημα και κρατά τουλάχιστον πέντε ομήρους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, είναι οπλισμένος με δυο αυτόματα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: