Σύγκρουση Βούλτεψη-Σκουρλέτη για τις παρακολουθήσεις




Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού”, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολούθησης των συνομιλιών του με τον Αλέξη Τσίπρα.

“Είναι προφανές πως «αδίστακτοι» είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν «καταγγελίες» χωρίς καμία βάση, με πρώτον τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη που έχει τεθεί επικεφαλής αυτής της συκοφαντικής εκστρατείας”, συνέχισε η κα Βούλτεψη.

Επίσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπ’ όψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο”.

Πάντως, αίσθηση προκάλεσαν τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσηςαπό το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν υπόνοιες στο κόμμα του για την ύπαρξη μηχανισμού υποκλοπών και παρακολούθησης των τηλεφώνων στελεχών της Κουμουνδούρου.

«Εγώ το τελευταίο διάστημα μιλάω με τον Αλέξη Τσίπρα και στα 10 δευτερόλεπτα κόβεται η γραμμή. Δεν το λέω για να τρομάξουμε το λέω για να είμαστε προσεκτικοί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν είχε υπάρξει αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ενδεχόμενες υποκλοπές συνομιλιών. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει εγείρει στο παρελθόν το ζήτημα αυτό, προκαλώντας την αντίδραση του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια.

ΠΗΓΗ: ANA-MPA, ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: