Τα κόμματα να ασχοληθούν σοβαρά με τη ναζιστική Χ.Α.




Από ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, www.epikaira.gr – www.mignatiou.com

Χωρίς καμία αμφιβολία, οι εκλογές της Κυριακής αποτελούν μία τεράστια ήττα για το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Ουδείς δικαιούται να ομιλεί για νίκη του κόμματός του, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε οι υπόλοιποι, διότι όλοι ανεξαιρέτως είναι υπεύθυνοι για τα τραγικά αποτελέσματα, που ανέδειξαν τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή σε σοβαρή πολιτική δύναμη.

Αναρωτήθηκα με τρόμο, ποιά θα ήταν τα ποσοστά του ναζιστικού μορφώματος, εάν ο αρχηγός της και τα ηγετικά της στελέχη δεν βρίσκονταν στη φυλακή, πόσο θα αύξανε τη δύναμή της εάν δεν είχε αποκαλυφθεί από τα ελληνικά ΜΜΕ ο πραγματικός ρόλος της Χ.Α. Πρόκειται για μία οργάνωση που λειτουργεί ως μαφία, και τα στελέχη της απειλούν και εκβιάζουν και σκοτώνουν, και η οποία εκμεταλλεύεται τα εθνικά αισθήματα των αγανακτισμένων από την κρίση πολιτών. Οι ηγέτες της και τα στελέχη της καπηλεύονται την ελληνική σημαία και την αγάπη πολλών συνανθρώπων μας προς την πατρίδα, διότι στην πραγματικότητα, που την κρυβουν, τα σύμβολα των ναζί είναι που αγαπούν…

Δεν γνωρίζω πως νοιώθουν οι Ελληνες πολιτικοί, αλλά ξέρω πολύ καλά πως αισθάνομαι εγώ. Νοιώθω απέραντη προσβολή να υπάρχει στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, μία οργάνωση που υποστηρίζει ανοικτά τις άρρωστες, επικίνδυνες και ρατσιστικές ιδέες του Χίτλερ, που προωθεί το μίσος για τους αντιπάλους της και τους φτωχούς μετανάστες, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και αναζητούν μια φιλόξενη αγκαλιά μέχρι παραπέρα. Οι περισσότεροι είναι θύματα των ίδιων των κυβερνήσεων των χωρών τους και στη συνέχεια αυτών των αθλίων, που τους υπόσχονται τον παράδεισο και τους ρίχνουν στην κόλαση.

Η αύξηση της δύναμης της ναζιστικής οργάνωσης στην Αττική και η συγκράτηση των ποσοστών της στην υπόλοιπη χώρα, είναι αποτέλεσμα της απαράδεκτης στάσης ενός μέρους του ελληνικού πληθυσμού που επιμένει να στηρίζει τους φασίστες νομίζοντας πως με τον τρόπο αυτό τιμωρεί τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου για την οικονομική τραγωδία της Ελλάδας. Δεν θα διαφωνήσω ότι οι πολιτικοί είναι αυτοί που ευθύνονται για την καταλήστευση του πλούτου της χώρας. Ούτε ότι έχουν συνειδητά οδηγήσει τη χώρα στον γκρεμμό. Ομως, δεν τιμωρούνται οι ανεύθυνοι πολιτικοί με την υποστήριξη της Χ.Α., διότι η συγκεκριμένη οργάνωση δεν πρεσβεύει τίποτα το ελληνικό και δημοκρατικό. Τη Δημοκρατία στοχεύει να υποτάξει και ως αποτέλεσμα αυτής της κίνησης θα ακολουθήσει η ολοκληρωτική κατάπτωση της Ελλάδας.

Οι φασίστες της Χ.Α. δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Βουλή. Εκμεταλλευόμενοι τη Δημοκρατία, που πάντα συγχωρεί και δυστυχώς δεν τιμωρεί ρατσιστικές πολιτικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, έχουν καταστεί ωρολογιακή βόμβα για το πολίτευμα και την εθνική κυριαρχία. Δεν αγαπούν την Ελλάδα και το λαό της, και οι ηγέτες τους, γνωστά στελέχη του φασιστικού «κινήματος» δεν θα συγχωρέσουν ποτέ την αντίσταση του λαού στον χιτλερικό όλεθρο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στην δικτατορία. Οργανώθηκαν βάση σχεδίου για να πολεμήσουν την Ελληνική Δημοκρατία και όταν νοιώσουν πως είναι αρκετά ισχυροί και δυνατοί, θα προχωρήσουν στην υλοποίηση του δεύτερου και τελικού τους στόχου, που θα είναι το αιματοκύλισμα του τόπου. Είναι ορατοί δια γυμνού οφθαλμού οι σχεδιασμοί τους. Και μιλάμε για ανθρωποειδή χωρίς αισθήματα, ποτισμένα με μίσος.

Αντί, λοιπόν, οι πολιτικοί μας να τσακώνονται σαν κοκόρια και να γελοιοποιούνται από τα στελέχη και τους οπαδούς του ναζισμού, θα πρέπει να πάρουν βαθιά αναπνοή και να σκεφθούν εθνικά και ελληνικά. Ο εχθρός είναι πλέον εντός των τειχών, απειλεί και εκβιάζει χωρίς αιδώ και εάν δεν κτυπηθεί από την ίδια τη Δημοκρατία θα την καταλύσει και θα την τραυματίσει θανάσιμα. Μερικοί θα ισχυριστούν ότι κινδυνολογώ, ενώ η αλήθεια είναι ότι καταγράφω μία πραγματικότητα που την βλέπουμε, την «αγγίζουμε», αλλά δεν την πολεμάμε αποτελεσματικά. Η Χ.Α. θα «βγάζει τη γλώσσα» στους πολιτικούς και στο λαό, όσο δεν της απαντάμε με τον ίδιο τρόπο. Η θέση των στελεχών της είναι βαθιά μέσα στις φυλακές, όχι στα έδρανα της ελληνικής Βουλής και της Ευρωβουλής…

ΠΗΓΗ: Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, την Πέμπτη 22 Μαίου 2014

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: