Μιχαλολιάκος – Μώραλης στη μάχη του δεύτερου γύρου




Τη μάχη για τη δημαρχία του Πειραιά αναμένεται να δώσουν στο β’ γύρο των εκλογών οι συνδυασμοί του Γιάννη Μώραλη και του Βασίλη Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα του α’ γύρου που γίνονται γνωστά.

«Δώσαμε και δίνουμε και θα τον δώσουμε μέχρι τέλους, και νικηφόρα και για την ίδια την τιμή και την υπόληψη της πόλης μας. Δεν ξέρω ποιος θα βγει απόψε πρώτος. Ξέρω όμως ποιος θα κόψει το νήμα την επόμενη Κυριακή. Ξέρετε με ποιους απέναντί μας αγωνιστήκαμε. Δώσαμε τον αγώνα μας με κανόνες δημοκρατίας και θα τον δώσουμε μέχρι τέλους» τόνισε ο κ.Μιχαλολιάκος, το απόγευμα, προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του.

Ο κύριος αντίπαλος του κ.Μιχαλολικάκου, ο Γιάννης Μώραλης δεν έκανε δηλώσεις, περιοριζόμενος να πει ότι θα κάνει δηλώσεις μετά τα επίσημα αποτελέσματα. Πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε στο εκλογικό του κέντρο, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρκέστηκε να δηλώσει: «Ο Πειραιάς είναι νικητής. Θα δούμε τα αποτελέσματα και θα τα ξαναπούμε».

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Δρίτσας, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τους πολίτες που τίμησαν τον συνδυασμό του, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα όσα δεσμεύτηκε, διότι «οι πολίτες του Πειραιά δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον».

«Τα οργανωμένα συμφέροντα αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά ισχυρά» τόνισε ο κ.Δρίτσας, υποστηρίζοντας ότι τα συμφέροντας αυτά εκφράζονται και με την υποψηφιότητα του κ.Μιχαλολιάκου και με την υποψηφιότητα του κ. Μώραλη.

Είπε ακόμη ότι θα θέσει θέμα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ο συνδυσμός «Πειραιάς Νικητής» του κ.Μώραλη συγκεντρώνει 33,42%, ο συνδυασμός «μας ενώνει ο Πειραιάς» του Γιάννη Μώραλη 30,85% και ο συνδυασμός «Το Λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάς η Πόλη μας» του Θόδωρου Δρίτσα 16,5%.

Ακολουθούν ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά» της Ελπίδας Παντελιδάκη με 7,27%, ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» του Νίκου Κούζηλου με 5,45%, ο συνδυασμός «Πειραιάς – Νέα Αρχή» του Ιωσήφ Βουράκη με 2,51% και ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Πειραιάς Ολοι μαζί» του Αντώνη Καλογερογιάννη με 2,28%.

ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: