Παραλήρημα ύβρεων από βουλευτές της ναζιστικής Χ.Α.




Ρεπορτάζ MEGA Channel

Με ένα παραλήρημα ύβρεων και απειλών κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων οι χρυσαυγίτες βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Αντώνης Γρέγος συνέχισαν να προκαλούν, λίγες ημέρες πριν η Βουλή αποφασίσει για την άρση της ασυλίας τους, μαζί με τους έτερους βουλευτές Μπαρμπαρούση και Ζησιμόπουλο, αλλά και τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Αλεξόπουλο.

Μιλώντας χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, ο Ματθαιόπουλος, το αγαπημένο παιδί του Νίκου Μιχαλολιάκου και υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη για τη Χρυσή Αυγή, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση εναντίον υπουργών και βουλευτών δηλώνοντας αμετανότητος.

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε στην ίδια εκδήλωση και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Αντώνης Γρέγος, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι αισθάνεται μία άγρια χαρά που θα βρεθεί όπως είπε στον Κορυδαλλό και θα συναντήσει τον Αρχηγό του, χωρίς φυσικά και αυτός να παραλείψει να εκτοξεύσει απειλές.

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για τις απολογίες στις 5 Μαίου, στις εφέτες ανακρίτριες, των βουλευτών Ελένης Ζαρούλια – συζύγου του Αρχηγού Μιχαλολιάκου – του Μιχάλη Αρβανίτη, του Δημήτρη Κουκούτση και του Νίκου Κούζηλου, για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Θέμα χρόνου θεωρείται και η κλήση σε απολογία του Ηλία Κασιδιάρη – για τον οποίο η Βουλή αποφάσισε επίσης να άρει την ασυλία – για το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης, ενώ στις 3 και 11 Μαίου ο Αρειος Πάγος θα αποφασίσει για το εαν η Χρυσή Αυγή και το παρακλάδι της η Ελληνική Αυγή, αλλά και οι χρυσαυγίτες βουλευτές που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργανωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.

Την ίδια ώρα, οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες εξετάζουν με προσοχή τον φάκελο από το Εσωτερικών Υποθέσεων με τις 20 δικογραφίες καθώς τώρα θα ερευνήσουν τη σχέση αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα ήδη κλήση για απολογία για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση έχει σταλεί στον αστυνομικό της Ρόδου που φαινόταν σε φωτογραφίες να εξασκεί σε πολεμικές τέχνες χρυσυαγίτες.

Όμως στις 2000 σελίδες υπάρχουν και οι υποθέσεις των συνοδών αστυνομικών βουλευτών της Χρυσής Αυγής και οι δικαστικές αρχές ερευνούν ενδεχόμενη εμπλοκή τους σε παράνομες δραστηριότητες μέσω πράξεων ή παραλείψεων.

Οι κυρίες Δημητροπούλου και Κλάπα θα κάνουν και διασταύρωση αυτών των υποθέσεων με καταθέσεις που έχουν για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: