Αρση απορρήτου επικοινωνιών του Γ. Πατέλη – Καίνε τους οργανωτές της επίθεσης 5 + 1 κλήσεις




Κοντά στα ίχνη του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα φαίνεται ότι βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές. Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής προκύπτει ότι ο Ρουπακιάς δέχθηκε έξι τηλεφωνήματα από ομοϊδεάτες του, τα οποία θα αποδειχθούν πιθανότατα αποκαλυπτικά για τον τρόπο που οργανώθηκε η επιχείρηση που κατέληξε στο μαχαίρωμα του Παύλου Φύσσα τα ξημερώματα της Τετάρτης.
 
Η αστυνομία σήμερα, Παρασκευή, σε συνεργασία με τις δικαστικές Αρχές, προχώρησε και στην άρση απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου της Τοπικής οργάνωσης στην Νίκαια, Γιώργου Πατέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν μαζί του από την καφετέρια, λίγο πριν από το φόνο του Π. Φύσσα.
 
Παράλληλα, από τις κλήσεις εκτιμάται ποιά μέλη ή υποστηρικτές της «Χρυσής Αυγής» πήγαν στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό γεγονός.\
 
Οι έρευνες εστιάζονται στην τελευταία ώρα πριν από τη δολοφονία. καθώς στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι είχε ξεκινήσει από την ομάδα της καφετέριας μία προσπάθεια επικοινωνίας με ομοϊδεάτες της για να οργανωθεί η επίθεση κατά του 34χρονου και της παρέας του.
 
Κατά πληροφορίες, όλα τα τηλεφωνήματα έγιναν κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα, τον οποίο ο αδικοχαμένος Φύσσας παρακολουθούσε στην καφετέρια «Κοράλι», από όπου και ξεκίνησε η ένταση.
 
Μάλιστα ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα φέρεται σύμφωνα με πηγές να «συνδέει» τον Ρουπακιά με το υψηλόβαθμο στέλεχος της τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχουν ακόμα δοθεί όλα τα στοιχεία από τις τηλεφωνικές εταιρείες μετά την άρση απορρήτου, από τα οποία αναμένεται να συμπληρωθεί το παζλ της αλληλουχίας των τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να διευκρινιστεί πόσοι και ποιοι εμπλέκονται στην κινητοποίηση των ομάδων.
 
Στα δικαστήρια του Πειραιά, προκειμένου να απολογηθεί, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 45χρονος δράστης (φωτογραφία) της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, έχει ομολογήσει την πράξη του και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.Είχε ζητήσει τριήμερη προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Πηγή-Φωτογραφία: ΕΘΝΟΣ 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: