Στέλνουν στο σπίτι του τον ψυχίατρο…




Γερά …τζαρτζαρίσματα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην αυλή του Μαξίμου, έχοντας ως συνέπεια αντικρουόμενες διαρροές για την τύχη των ανθρώπων του στενού πρωθυπουργικού επιτελείου. Όμως όπως όλα δείχνουν την νύφη τη πληρώνουν οι newcomers. Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή, ο συμπαθής ψυχίατρος, Δημήτρης Βαρτζόπουλος που επιστρατεύτηκε από τον Πρωθυπουργό για να συντονίσει σε …μνημονιακούς ρυθμούς τη λειτουργία των υπουργείων.

Γερμανομαθής και παλαιός γνώριμος του Ραιχενμπαχ, ο κ. Βαρτζόπουλος, θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει αποδοτικότερη πρόσβαση της ΤASK FORCE στο άβατο του ελληνικού δημοσίου.

Δυστυχώς όμως ο γιατρός σκόνταψε στο ανάστημα του Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος όταν ακούει την λέξη «συντονισμός», νομίζει ότι τον φωνάζουν, παρότι δεν μιλάει γρι γερμανικά, πολύ φοβούμαι δε, ούτε και αγγλικά (για τα γαλλικά θα σας γελάσω, σίγουρα όμως δεν παίζει πιάνο…).

Ο υπουργός επικρατείας που δεν ανέχεται …εισπηδήσεις στον ζωτικό του χώρο, «έφαγε» στον δρόμο τον Βαρτζόπουλο, ο οποίος αποκλείστηκε και από τις αρχαιρεσίες του πρόσφατου συνεδρίου και προβλέπω ότι σύντομα θα ανηφορίσει προς την συμπρωτεύουσα.

Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο doctor δεν έμεινε άφωνος στην διαδικασία εξοβελισμού του. Και μέσα στις υπόγεια τζαρτζαρίσματα, κάποια σκάγια πήραν και τον Σταμάτη, για θέματα μάλιστα ευαίσθητα, που δύσκολα θα μπορούσε να αγνοήσει ο πρωθυπουργός.  Οση αδυναμία και να του έχει… Ζ. ΜΙΧ.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: