«Το ντέρμπι διεκόπη λόγω της εισβολής του προέδρου του ΠΑΟΚ», υποστηρίζει η ΑΕΚ




Διαφορετική εκδοχή για τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τοποθέτησή της. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ενωσης, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα λόγω της εισβολής στον αγωνιστικό χώρο του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Τονίζουν παράλληλα πως, ό,τι και να γραφεί τελικά στο φύλλο αγώνα, την τελική απόφαση για την τύχη του ματς θα πάρει η αθλητική δικαιοσύνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ΑΕΚ θα επιδιώξει την υπέρ της κατακύρωση του ντέρμπι.

Λίγο νωρίτερα, από την Ενωση διέρρεαν ότι «εμείς μπάλα με όπλα δεν παίζουμε», κάνοντας ευθεία αναφορά σε φωτογραφίες που απεικονίζουν τον κ.Σαββίδη να φέρει όπλο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Την ασφάλεια των ανθρώπων της και τις συνθήκες που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, επικαλείται η ΑΕΚ σαν λόγους της άρνησής της να επιστρέψει στο γήπεδο, ώστε να ολοκληρωθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που διεκόπη στο 90ο λεπτό και δυο ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα κατακυρώθηκε από τον διαιτητή Κομίνη.

Αφορμή για τους λόγους ασφαλείας που επικαλείται η ΑΕΚ ήταν η απροσδόκητη είσοδος του Ιβάν Σαββίδη και των ανδρών ασφαλείας του εντός του αγωνιστικού χώρου στο τέλος της αναμέτρησης, κι ενώ ο κ. Κομίνης είχε ακυρώσει το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα.

Αρκετή ώρα μετά τά μεσάνυχτα ο διαιτητής δεν είχε κλείσει το φύλλο αγώνα.

12/03/2018 00:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: