“Βρώμικα” παιχνίδια Σκοπιανών ΜΜΕ με …ολίγο Ερντογάν σε ένα πόλεμο προπαγάνδας κι εντυπώσεων




Σε fake news και σε ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας καταφεύγουν οι σκοπιανοί την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις  με την χώρα μας για το όνομα.

Στο πλαίσιο αυτού του ανέντιμου παιχνιδιού, φέρνουν στην επικαιρότητα παλιές ειδήσεις τις οποίες παρουσιάζουν ως νέες για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, σε βάρος της Ελλάδας.   Σήμερα η ιστοσελίδα της τηλεόρασης των Σκοπίων TV Nova,  ανέσυρε δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν   από το παρελθόν και με τον τίτλο: “Η Ελλαδα έχει άδικο είμαστε στο πλευρό της “Μακεδονίας”.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, εξάλλου, ότι ο κ. Ερντογάν προσέθετε πως «οι δεσμοί μεταξύ Τουρκίας και Σκοπίων είναι αδελφικοί» και πως “Άγκυρα και Σκόπια δεν έχουν καμία διαφορά και δεν πρόκειται να αφήσουμε τους αδελφούς μας μόνους”.   Η “Μακεδονια” (ΠΓΔΜ) όπως την είπε ο Τούρκος πρόεδρος παραμείνει για εμάς πάντα “Μακεδονία”. Η Τουρκία θα είναι πάντοτε στό πλευρό της, επειδή η Ελλάδα έχει άδικο, πρόσθεσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η NOVA TV των Σκοπίων.

Το σημερινό δημοσίευμα των Σκοπιανών που αναφέρεται σε δηλώσεις του Ερντογάν πριν απο περίπου 4 χρόνια
Το σημερινό δημοσίευμα των Σκοπιανών που αναφέρεται σε δηλώσεις του Ερντογάν.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: