Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στην Κοφίνου: Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

File Photo: Ασθενοφόρο σε αναμονή για διακομιδή ΚΥΠΕ, Σ.ΚΟΝΙΩΤΗΣFile Photo: Ασθενοφόρο σε αναμονή για διακομιδή ΚΥΠΕ, Σ.ΚΟΝΙΩΤΗΣ

Τις τρεις έφτασαν οι συλλήψεις από την Κυπριακή Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «γύρω στις έντεκα το πρωί συνελήφθη ακόμα ένα άτομο που καταζητείτο για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ στο Κέντρο. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, αφού οι εξετάσεις βρίσκονται στα αρχικά στάδια, ενώ καταζητείται ακόμα ένα άτομο».

Ο ίδιος δεν απέκλεισε να γίνουν και περισσότερες συλλήψεις εντός της ημέρας εάν υπάρξουν στοιχεία και για άλλους δράστες.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Ζαχαρίου είπε πως «αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου διαμένουν περίπου 300 άτομα, εκ των οποίων τα 40 προέρχονται από την Ερυθραία που στάλθηκαν στην Κύπρο από την Ιταλία, βάσει του προγράμματος «Relocation (Μετεγκατάσταση)».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Be the first to comment on "Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στην Κοφίνου: Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*