Τραγωδία στην Βόρεια Εύβοια: 59χρονη έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο, σώθηκε η κόρη της

Πλημμύρες και καταστροφές μετά από έντονη βροχόπτωση. FILE PHOTO, ΑΠΕ-ΜΠE, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣΠλημμύρες και καταστροφές μετά από έντονη βροχόπτωση. FILE PHOTO, ΑΠΕ-ΜΠE, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Γυναίκα, 59 ετών, έχασε το πρωί τη ζωή της στη Βόρεια Εύβοια, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο, ενώ σώθηκε η 27χρονη κόρη της που πρόλαβε να κρατηθεί από ένα δένδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η άτυχη γυναίκα με την κόρη της πήγαιναν με το αυτοκίνητό τους για να προσκυνήσουν στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ. Σε κάποια στιγμή, όμως, είδαν τα ορμητικά νερά από την κακοκαιρία και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο χωριό Δρυμώνας, αφού ήταν αδύνατο να κινηθούν με το Ι.Χ.

Τότε η άτυχη 59χρονη παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και εντοπίστηκε νεκρή λίγη ώρα αργότερα σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου, έπειτα από ειδική επιχείρηση 20 πυροσβεστών με 8 οχήματα. Η κόρη της μπόρεσε να κρατηθεί από ένα δένδρο και έτσι σώθηκε.

24/02/2018 15:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Τραγωδία στην Βόρεια Εύβοια: 59χρονη έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο, σώθηκε η κόρη της"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*