Εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τους ισχυρισμούς του Βαρουφάκη ζητά η Ν.Δ.




«Οι νέες σημερινές δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να υπάρξει εξεταστική επιτροπή που θα φέρει στο φως όλη την αλήθεια. Για όσα προετοίμαζε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:

«Μόνο έτσι θα μάθουμε τι ακριβώς έκαναν, που το πληρώνουμε τόσο ακριβά για πολλά χρόνια».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Είναι πλέον σαφές ότι η προετοιμασία για παράλληλο νόμισμα και οι πολιτικές που μπορούσαν να οδηγήσουν σε έξοδο από την ευρωζώνη ήταν επιλογή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό της. Και πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ευθύνες τους, στη συνείδηση των πολιτών, δεν παραγράφονται ποτέ».

Να μάθει ο λαός την αλήθεια για τη διαπραγμάτευση του 2015, ζητά ο Τσιόδρας

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για το 1ο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ζητά, με δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του «Ποταμιού» Δημήτρης Τσιόδρας.

Αναλυτικά, όπως σημειώνει, «τότε έλεγαν ότι διαπραγματεύονται και κατήγγειλλαν όσους αποκάλυπταν τα τυχοδιωκτικά σχέδια τους. Σήμερα τα φέρνουν οι ίδιοι στο φως κομμάτι-κομμάτι. Δεν πρόκειται για κάποιες σκέψεις του κ. Βαρουφάκη και της ομάδας του. Πρόκειται για σχέδια που είχαν την έγκριση του κ. Τσίπρα. Αυτός έχει την πρώτη ευθύνη. Επειδή ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει με δεκάδες δισεκατομμύρια το τζογάρισμα πάνω στις πλάτες του, πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για εκείνη τη σκοτεινή περίοδο».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: