Το Ολυμπιακό Κέντρο μπιτς βόλεϊ αποκτά ζωή: Μετά από 13 χρόνια απραξίας, επαναλειτουργεί

File Photo: Αθλητές συμμετέχουν στον τελικό ανδρών του διεθνούς τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη μνήμη της αδικοχαμένης παίκτριας του βόλεϊ, Βασιλικής Κύλη, στην παραλία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




«Ξαναζωντανεύει» μετά από 13 χρόνια το Ολυμπιακό Κέντρο μπιτς βόλεϊ, το οποίο ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει αγώνες μπιτς χάντμπολ, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

  • Πιο συγκεκριμένα, το προσεχές Σαββατοκύριακο, 3 και 4 Αυγούστου, θα διεξαχθεί εκεί το 6ο κύπελλο μπιτς χάντμπολ, ενώ το διάστημα 5-8 Αυγούστου θα διεξαχθεί διεθνές τουρνουά ανδρών/γυναικών, με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Κύπρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας.

Η επαναλειτουργία της επί σειρά ετών εγκαταλελειμμένης Ολυμπιακής εγκατάστασης, είχε βρεθεί προ διετίας στο επίκεντρο επαφών της ΟΧΕ και της ΕΟΠΕ με την Περιφέρεια Αττικής, με στόχο να αποτελέσει το προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ και μπιτς χάντμπολ, αλλά και να φιλοξενεί αγώνες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
31/07/2019

Στο ΟΑΚΑ τα παιχνίδια Εθνικής με Λιχτενστάιν, Βοσνία για το Euro 2020: Άργησε η αλλαγή έδρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: