Η Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών ζητεί την ψήφο των πολιτών του Νέου Ηρακλείου

Ο επικεφαλής της παράταξης Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών (ΑΚΕΠ) Παντελής Βλασσόπουλος με την συνεργάτιδά μας και υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ηρακλείου Αττικής Κατερίνα Κυρίτση. Φωτογραφία: ΑΚΕΠ




Μία σημαντική συμμαχία “γεννήθηκε” στο Ηράκλειο Αττικής ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, 26 Μαΐου.

Ο Παντελής Βλασσόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών (Α.Κ.Ε.Π.) και πρώην δήμαρχος Νέου Ηρακλείου, με την στήριξη και εμπειρία του “παλαίμαχου” στην ηγεσία του δήμου, Γιώργου Μαστοράκου, διεκδικεί για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη των Ηρακλειωτών δημοτών.

  • Αν και από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, οι δύο άνδρες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να δημιουργήσουν μία νέα προοπτική για την πόλη και την καθημερινότητα των πολιτών. Πλαισιώνονται δε από μία ισχυρή ομάδα νέων, στην πλειονότητά τους, υποψηφίων, έτοιμων να προσφέρουν το μέγιστο των δυνάμεών τους για ένα νέο, φωτεινό Ηράκλειο που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν, μεταξύ άλλων, ελεύθεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον δήμο, πολιτικοί μηχανικοί, νομικοί, οικονομολόγοι, πολιτικοί μηχανικοί, νηπιαγωγοί, δικαστικοί. Άνθρωποι, δηλαδή, της γνώσης και της εργασίας με όρεξη για δράση και με την κατάρτιση που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου.

  • Εξάλλου, ο μειλίχιος χαρακτήρας και το όραμα του Παντελή Βλασσόπουλου για το Ηράκλειο σε συνδυασμό με την εμπειρία ετών του Γιώργου Μαστοράκου αποτελούν την εγγύηση μίας δίκαιης και αποτελεσματικής νέας δημοτικής Αρχής.

Όπως αναφέρουν και στην προγραμματική συμφωνία τους, οι κ.κ. Βλασσόπουλος και Μαστοράκος «το νέο εκλογικό σύστημα και το δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει απαιτούν συναινέσεις και συγκλίσεις». Επισημαίνουν ότι κάθε τους κίνηση πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό στα πιστεύω και τις πολιτικές πεποιθήσεις εκάστου, και υπογραμμίζουν ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών δεν χρειάζεται εγωισμούς. «Τόσο λοιπόν, η παρουσία μας στην πόλη, με την οποία έχουμε βιωματική σχέση, όσο και ο παραμερισμός του προσωπικού μας Εγώ, δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας», υπογραμμίζουν.

  • Οι δύο άνδρες επισημαίνουν, εξάλλου, το χάσμα απόψεων και πρακτικών που τους χωρίζει με την νυν Δημοτική Αρχή. Διαφωνούν τόσο με την άσκηση διοίκησης, όσο και με βασικές επιλογές της σε καίριους τομείς του δήμου. Ιδιαιτέρως, όπως αναφέρουν, στο ζήτημα της μετακίνησης και κυκλοφορίας στον αστικό ιστό, στην υλοποίηση βασικών τεχνικών έργων, καθώς και την παραμέληση ήδη υπαρχόντων υποδομών.

Οι δύο σύμμαχοι βασίζουν την συνεργασία τους σε συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε αρχές και δεσμεύσεις. Κατέληξαν δε σε συμφωνία με κοινό τόπο το χαμηλό προφίλ τους και τον αλληλοσεβασμό. Θεωρώντας τις συγκεκριμένες δύο παραμέτρους ως πυλώνες για μία επιτυχή συνεργασία, καλούν τους πολίτες του Ηρακλείου να στηρίξουν την δυναμική αυτή συνεργασία, καθώς και την αξιόλογη ομάδα ανθρώπων που τους πλαισιώνουν, καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

Πολιτικοποιημένοι και αντισυστημικοί φαίνονται οι 17άρηδες στην κάλπη σύμφωνα με έρευνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: