Στον ανακριτή ο 54χρονος για τον τραυματισμό της 8χρονης: Μάχη για τη ζωή δίνει η Αλεξία

File Photo: Στον ανακριτή οδηγείται ο 54χρονος που κατηγορείται ότι πυροβολούσε κατα τη διάρκεια του πασχαλιάτικου γλεντιού το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι η 8χρονη Αλεξία, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας. Φωτογραφία: TVstar.gr




Ενώπιον του ανακριτή απολογείται σήμερα ο 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα, στη Θήβα.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ είχε ζητήσει και έλαβε αναβολή για να απολογηθεί σήμερα.

Ο 54χρονος, που έριχνε «μπαλωθιές» στο χωριό Λεοντάρι γιορτάζοντας με τους φίλους του, παραδέχθηκε τους πυροβολισμούς αλλά και ότι έστειλε το όπλο του στην Αθήνα με συγγενείς του καθώς φοβήθηκε μην βρεθεί κατά τις έρευνες των αρχών ότι από αυτό έφυγε η αδέσποτη σφαίρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο άντρας ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της μικρής.

Κρίσιμα 24ωρα για την 8χρονη

Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 8χρονη Αλεξία στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με τους γιατρούς, παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή, για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «η ασθενής διανύει το τέταρτο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».

HELLASJOURNAL

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία της 8χρονης: Διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: