Χωρίς τους τραυματίες Ρόουζ και ΜακΚάρθι η Αγγλία αντιμετωπίζει Κροατία και Ισπανία




Χωρίς τον φουλ-μπακ της Τότεναμ, Ντάνι Ρόουζ, και τον τερματοφύλακα της Σαουθάμπτον, Άλεξ ΜακΚάρθι, θα παραταχθεί η εθνικής Αγγλίας στις αναμετρήσεις με την Κροατία (12/10 στη Ριέκα) και την Ισπανία (15/10 στη Σεβίλη) για το Nations League.

Οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών κι επέστρεψαν στους συλλόγους τους, προτού η αποστολή των «τριών λιονταριών» αναχωρήσει σήμερα (11/10) αεροπορικώς για την Κροατία. Αμφότεροι ενσωματώθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με προϋπάρχοντες τραυματισμούς, ενώ δεν θα αντικατασταθούν στην αποστολή, την οποία συνθέτουν 25 παίκτες. Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής της εθνικής Αγγλίας τέθηκε την Δευτέρα (8/10), λόγω τραυματισμού, και ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο, ενώ την Κυριακή (7/10) ο Λιούις Ντανκ της Μπράιτον αντικατέστησε τον τραυματία Τζέιμς Ταρκόφσκι της Μπράιτον.

Η απουσία του Ρόουζ ενδέχεται να δώσει -για πρώτη φορά στην καριέρα του- θέση στο αρχικό σχήμα στον Μπεν Τσίλγουελ της Λέστερ. Ο 21 ετών αριστερός μπακ κλήθηκε στην αποστολή των «τριών λιονταριών» για να καλύψει το κενό του Σο, ενώ έχει κάνει ντεμπούτο στην εθνική Αγγλίας στην διάρκεια του φιλικού με την Ελβετία τον Σεπτέμβριο.

Σε ό,τι αφορά τον ΜακΚάρθι, ο οποίος δεν έχει συμμετοχές στην εθνική ανδρών της Αγγλίας, ο προπονητής των «τριών λιονταριών», Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, έχει ήδη τρεις τερματοφύλακες στην διάθεσή του που είναι ο Μάρκους Μπετινέλι της Φούλαμ, ο Τζακ Μπάτλαντ της Στόουκ και ο Τζόρνταν Πίκφορντ της Έβερτον.

11/10/2018 12:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: