Ρεάλ η πρώτη ομάδα σε τελικό με 4 παίκτες που έχουν πάνω από 100 συμμετοχές: Οι δύο 11αδες

File Photo To κύπελο Ευρώπης EPA/SALVATORE DI NOLFI




Αν έχει ένα πολύ μεγάλο «όπλο» η Ρεάλ Μαδρίτης –πέρα απ’ τη «βαριά» φανέλα της- στον αποψινό μεγάλο τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ στο “Stade de France” του Παρισιού, αυτό δεν είναι άλλο απ’ την εμπειρία της στη διοργάνωση.

Οι Μαδριλένοι έγιναν η πρώτη ομάδα στην Ιστορία που παρατάσσεται σε τελικό, έχοντας τέσσερις παίκτες της ενδεκάδας της με πάνω από 100 συμμετοχές στη διοργάνωση.

Με το που έγινε γνωστή η ενδεκάδα του τελικού απ’ τον Κάρλο Αντσελότι, η Ρεάλ ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media το μότο «πάμε για το 14ο», έχοντας στη βασική σύνθεσή της μία τρομερή τετράδα με πάνω από 100 ματς στο Champions League: Τους Καρίμ Μπενζεμά (141 αγώνες), Τόνι Κροος (125), Λούκα Μόντριτς (105) και Νταβίντ Αλάμπα (102).

Οι ενδεκάδες του τελικού:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Ντίας Σαλάχ, Μανέ

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: