«Πες μου κάτι, μ’ αγαπάς ακόμα;»: Η παραγγελιά του Μλαντένοβιτς και το γλέντι του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο στον Πέτρο Ιακωβίδη [videos]

Ο Πέτρος Ιακωβίδης τραγουδάει επί σκηνής με φόντο το έμβλημα του Παναθηναϊκού. Teaservia Glomex@ALTERINFO




Αποτελεί παράδοση και ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε – ούτε θα ήθελε, προφανώς – να μην την ακολουθήσει: Μετά τον τελικό στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” στον Βόλο και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι “πράσινοι” μεταφέρθηκαν οδικώς στην Αθήνα.

Ωστόσο, δεν γύρισαν σπίτια τους.

Ήταν κλεισμένα γι’ αυτούς τα “πρώτα τραπέζια” στον Πέτρο Ιακωβίδη. Τα “μπουζούκια” δεν μπορούσαν να μην “τιμήσουν” τους Κυπελλούχους. Κι έτσι η βραδιά ξεκίνησε με το ‘τριφύλλι” να προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη επί σκηνής, ενώ ακουγόταν ο ύμνος του Παναθηναϊκού.




Στη συνέχεια, ξεκίνησε το γλέντι με τον τραγουδιστή να λέει πως ο Σέρβος μπακ που έστειλε μήνυμα ζητώντας του να τραγουδήσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, το εν λόγω τραγούδι τραγουδούσαν με μανία και μέσα στο πούλμαν που τους έφερνε από τον Βόλο στην Αθήνα…

 

 




 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήκωσαν στον αέρα τον Γιάννη Αλαφούζο: Ξέσπασμα χαράς από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το Κύπελλο Ελλάδος (video)

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: