Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήκωσαν στον αέρα τον Γιάννη Αλαφούζο: Ξέσπασμα χαράς από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το Κύπελλο Ελλάδος (video)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σηκώνουν ψηλά τον πρόεδρο της ομάδας τους, Γιάννη Αλαφούζο, ενώ πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια της απονομής του Κυπέλου μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – Άρης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2023/24, χωρίς την παρουσία θεατών, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ




Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήκωσαν στον αέρα τον Γιάννη Αλαφούζο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson από το «τριφύλλι».

Mε buzzer beater του Γιώργου Βαγιαννίδη στο 90’+7′, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Άρη, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και βγήκε στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών υπήρξε ένα ξέσπασμα χαράς από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», στο οποίο συμμετείχε και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας στον Βόλο, και μάλιστα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον σήκωσαν στα χέρια τους και τον πέταξαν ψηλά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση της κούπας!




Το γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στην εκπνοή των καθυστερήσεων χάρισε στον Παναθηναϊκό τον 20ο τίτλο στον θεσμό του Κυπέλλου μετά από έναν δραματικό σε εξέλιξη τελικό, όπου έλειψε η ποιότητα, αλλά όχι το πάθος και οι εντάσεις…

Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες και σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα είχε να κάνει με τις διαμαρτυρίες των 22 ποδοσφαιριστών, ωστόσο στο φινάλε του ματς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Με το που σφύριξε για τελευταία φορά περικυκλώθηκε από τους παίκτες του Άρη που διαμαρτύρονταν για τα πάντα (τις αποβολές και το γεγονός ότι το γκολ σημειώθηκε αφότου είχε περάσει και ο χρόνος των καθυστερήσεων).

Δίπλα της βρέθηκαν αστυνομικοί και άνθρωποι της ΕΠΟ που τη συνόδευαν στη φυσούνα των αποδυτηρίων, αλλά μόλις έφτασε πίσω απο την εστία κινήθηκε προς το μέρος της σε έξαλλη κατάσταση ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης εξαπολύοντας φραστική επίθεση.

Η Φραπάρ έδειχνε έκπληκτη με την όλη κατάσταση, αλλά μετά από λίγα λεπτά μπήκε στα αποδυτήρια.




Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: