Ο Γιάννης Aντετοκούνμπο στο Βερολίνο για να στηρίξει τον αδερφό του Κώστα στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κώστας Αντετοκούνμπο εκτελει βολές, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Καρδίτσα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ακόμα περισσότερη λάμψη θα αποκτήσει το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας που φιλοξενεί το Final Four και ετοιμάζεται να απολαύσει τα παιχνίδια.

O αστέρας του ΝΒΑ θα βρεθεί δίπλα στον αδερφό του, Κώστα σήμερα το απόγευμα στον πρώτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Φενέρ Μπαχτσέ.

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε Gazzetta και για τα παπούτσια που φορούσε στην προπόνηση του Ολυμπιακού, τα παπούτσια του σταρ των Μπακς.

 

Μάλιστα όταν ενημερώθηκε πως στο γήπεδο θα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά προφανώς θα υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό λόγω του αδερφού του Κώστα, σχολίασε:

«Θα είναι ωραίο αν έρθει. Είμαστε φίλοι και υπήρξαμε συμπαίκτες για ένα διάστημα πίσω στα ντραφτ. Δε με πειράζει ποιον θα υποστηρίζει, τον αγαπώ».

Πηγή: gazzetta.gr

Τιτανομαχίες στο Βερολίνο: Παναθηναϊκος (6) με Φενέρ (1) και Ολυμπιακός (3) με Ρεάλ (11) – 40+40 λεπτά για δυο εισιτήρια τελικού και ένα ακόμη αστέρι της Euroleague [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: