Πάνε στα δικαστήρια… Mήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα κατέθεσε στις 14 Μαίου η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Για συκοφαντική δυσφήμιση

File Photo Η Μαρέβα Μητσοτάκη ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω “X”. Απαντά έτσι στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε ανάρτησή της υποστηρίζει πως δεν έχει κατατεθεί καμία μήνυσή σε βάρος της από την σύζυγο του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου.

Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης».

Λίγη ώρα νωρίτερα η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει σε δική της ανάρτηση στο Facebook ότι δεν είχε λάβει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή από την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

«Δεν έχω πάρει ούτε μήνυση ούτε αγωγή από την Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. Ίσως αργοτερα… Άλλωστε, έχει δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι θα έρθει μαρτυρας εναντίον μου, έτσι δεν είναι; Κλείνω τα σχόλια την κατανόηση σας, οι λόγοι ευνόητοι».

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: