Μία συγκλονιστική συνέντευξη για το βιβλίο «Γιαβόλ! Αίμα, λήθη και υποτέλεια»: Ο Γιώργος Χαρβαλιάς αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής (video)

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Γιώργος Χαρβαλίας, στο Ανταλλακτήριο Ιδεών της Ναυτεμπορικής με τον Λάμπη Ταγματάρχη. Φωτογραφία από βίντεο, Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ




Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής Γιώργος Χαρβαλιάς παραχώρησε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Ανταλλακτήριο Ιδεών» της Ναυτεμπορικής και τον Λάμπη Ταγματάρχη.

Ο Γιώργος Χαρβαλιάς είναι ο άνθρωπος που τόλμησε και εκπόνησε το εκπληκτικό έργο Γιαβόλ, στο οποίο καταγράφονται οι νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας για την ναζιστική θηριωδία.

Το βιβλίο-ορόσημο του Γιώργου Χαρβαλιά για τις ελληνογερμανικές σχέσεις, με τίτλο «Γιαβόλ! Αίμα, λήθη και υποτέλεια», επανακυκλοφορεί σε Δ’ έκδοση, εμπλουτισμένη με 150 επιπλέον σελίδες πολύτιμης τεκμηρίωσης.

Στην τέταρτη αυτή έκδοση περιλαμβάνεται ειδικό αφιέρωμα στους τόπους θυσίας της Κατοχής, παρουσιάζονται πολλά στοιχεία για τις γερμανικές ωμότητες στην Κρήτη, αλλά και την προσπάθεια επαναχάραξης της ιστορίας, με στόχο την άμβλυνση των εντυπώσεων για τα ναζιστικά εγκλήματα.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: