Εντυπωσιακή η Σίλια Καψή με το «Liar»: Η Μαρίνα έριξε το «Ζάρι» στην αρένα της Eurovision και ξεσήκωσε το κοινό, αναμονή τώρα για την ψηφοφορία [δείτε live]

FILE PHOTO: Marina Satti representing Greece with the song ‘Zari’ performs during the grand final of the 68th Eurovision Song Contest (ESC) at the Malmo Arena, in Malmo, Sweden, 11 May 2024. EPA/JESSICA GOW SWEDEN OUT




Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην αρένα του Μάλμε η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε το κοινό που παρακολουθεί τον τελικό της Eurovision. H Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε το κοινό και έλαβε ένα δυνατό χειροκρότημα.

Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην σκηνή του Malmö Arena.

Η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή.

Η Κύπρος με την 17χρονη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar» έκλεψε τις εντυπώσεις στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2024. Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην 20η θέση.

Το «Liar» έγραψαν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Elke Tiel.

Δείτε εδώ live τον μεγάλο τελικό

Πρώτοι στη σκηνή ανέβηκαν οι δίδυμοι της Σουδίας Marcus & Martinus με το τραγούδι «Unforgettable».

Η Ουκρανία βγήκε δεύτερη στη σκηνή με το τραγούδι Teresa and Maria που το ερμήνευσαν οι Alyona alyona και Jerry Heil.

Τη σκυτάλη πήρε η Γερμανία με το τραγούδι Always on the run.

Το Λουξεμβούργο βγήκε 4ο στη σκηνή της Eurovision με το τραγούδι Fighter και την TALI στην ερμηνεία.




Έκτη εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision 2024 η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan. Η καλλιτέχνης ερμήνευσε το αμφιλεγόμενο τραγούδι της “Hurricane”.

Η Λιθουανία, που εκπροσωπείται από τον Silvester Belt και το τραγούδι Luktelk, ανέβηκε στη σκηνή 7η.

Στην 8η θέση εμφανίστηκε η Nebulossa εκπροσωπώντας την Ισπανία με το τραγούδι Zorra.

Οι 5Miinust με το τραγούδι Puuluup κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού εκπροσωπώντας την Εσθονία, ενώ ακόμη μία διαφορετική εμφάνιση ήταν αυτή της Ιρλανδίας με τη Bambie Thug και το τραγούδι Doomsday Blue.

Ο Dons, ο καλλιτέχνης της Λετονίας, εμφανίστηκε μέσα σε έναν κύκλο τραγουδώντας το κομμάτι «Hollow».

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στην 12η θέση και εντυπωσίασε με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία. Το τραγούδι της “Ζάρι” ξεσήκωσε το κοινό.

Στη 13η θέση εμφανίστηκε στη σκηνή το Ηνωμένο Βασίλειο με τον Olly Alexander και το τραγούδι «Dizzy».

Οι Gåte της Νορβηγίας πήραν σειρά, ενώ η 23χρονη Angelina Mango “σήκωσε στους ώμους της” την Ιταλία με το κομμάτι «La Noia».

Σειρά πήρε η Σερβία με τους Teya Dora και το τραγούδι «Ramonda», ενώ προκάλεσε η εμφάνιση της Φινλανδίας με τον γυμνό Windows95man, γνωστό διασκεδαστή και χορευτή στη χώρα του.

Η Πορτογαλία εμφανίστηκε στη 18η θέση με το τραγούδι Grito και την πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια iolanda.

Οι Ladaniva εκπροσώπησαν την Αρμενία με το κομμάτι «Jako» και έδωσαν τη σκυτάλη στην Κύπρο που εμφανίστηκε στην 20η θέση με το τραγούδι της Σίλια Καψή “Liar“ που είχε μία εντυπωσιακή παρουσία.

Ο Nemo Mettler έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για τη χώρα του, την Ελβετία, ενώ στην 22η θέση εμφανίστηκε η Σλοβενία με το τραγούδι Veronika.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης η Κροατία με τον Baby Lasagna και το τραγούδι Rim Tim Tagi Dim

Στην 24η Θέση εμφανίστηκε η Nutsa Buzaladze από τη Γεωργία με το Firefighter, ενώ ακολούθησε ο Γάλλος Slimane με το Mon amour που συμπεριλαμβάνεται και αυτό στα φαβορί για την πρώτη θέση.

Το διαγωνιστικό μέρος έκλεισε με την Αυστρία και την Kaleen  με το We Will Rave.

  • Η γυμνή εμφάνιση της Φινλανδίας: Ποιος είναι ο Windows95Man που «τρέλανε» τον σκηνοθέτη

Ο τελικός του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, το βράδυ του Σαββάτου, είχε και τις περίεργες εμφανίσεις του.

Μία από αυτές ήταν και της Φινλανδίας, με τον Windows95Man, ο οποίος τράβηξε την προσοχή στη Σουηδία καθώς εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή!

Ο Windows95 Man, πραγματικό όνομα Teemu Keisteri, περιγράφει τον εαυτό του ως «μια ενσάρκωση της δεκαετίας του ’90, που απελευθερώνει έναν άλλοτε δειλό οικογενειάρχη από την καθημερινότητά του».

Ο χαρακτήρας Windows95Man γεννήθηκε το 2013, όταν ο Keisteri εμφανίστηκε στο Flow Festival.

Ο ίδιος ανάγκασε τον σκηνοθέτη να “τρέχει” πίσω του προκειμένου να καλύψει με όποιον τρόπο τις γυμνές του εικόνες.

Η ψηφοφορία και τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του τελικού θα καθοριστούν από την ψηφοφορία του κοινού σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών.

Δικαίωμα ψήφου στον σημερινό τελικό έχουν όλες οι διαγωνιζόμενες χώρες αλλά και όσες χώρες του πλανήτη θέλουν να συμβάλουν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Οι ψήφοι αυτών θα συγκεντρωθούν και θα αποτελέσουν τη βαθμολογία μιας «έξτρα χώρας» η οποία λέγεται «Rest of the world».

Το τηλεοπτικό κοινό θα μπορέσει να ψηφίσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων ή μέσω της εφαρμογής του διαγωνισμού (Eurovision app).

Οι κριτικές επιτροπές των 37 χωρών έχουν ήδη ψηφίσει από τη χθεσινή γενική πρόβα. Φυσικά όμως οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων και των δύο πλευρών θα γίνουν απόψε, στο τελευταίο κομμάτι της βραδιάς.

Η ψηφοφορία των θεατών θα αρχίσει λίγο πριν από την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού. Οι τηλεθεατές στο σπίτι θα μπορούν να ψηφίζουν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των χωρών, αντί να περιμένουν μέχρι την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των συμμετοχών.
Επιπλέον, οι φίλοι του Διαγωνισμού στις μη συμμετέχουσες χώρες (Rest of The World) έχουν πλέον, σχεδόν 24 ώρες για να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, πριν από την έναρξη του τελικού.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ξεφεύγει η κατάσταση στο Μάλμε: Διέκοψε την πρόβα η Γαλλία κι έστειλε μήνυμα για τη Γάζα, δεν έκανε τελική πρόβα η Ιρλανδία, παραιτήθηκε η παρουσιάστρια της Νορβηγίας [βίντεο]

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: