Τις καταστροφές που προκαλούν μαθητές στα σχολεία πρέπει να τις πληρώνουμε όλοι μας, όχι οι γονείς, λέει ο Γιώργος Τσίπρας: «Αυτό είναι το σωστό»

FILE PHOΤΟ: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Την πρόβλεψη ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση κατά της ενδοσχολικής βίας έκανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, κάνοντας λόγο για καταστολή που “δεν αποτελεί απάντηση”.

Ο κ. Τσίπρας απορρίπτοντας χαρακτηριστικά την ατομική ευθύνη μαθητών στην πρόκληση ζημιών στα σχολεία και το μέτρο που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση για επιβάρυνση των γονέων είπε πως “όλοι μας πρέπει να πληρώνουμε”.

Μιλώντας στο  Action 24 και απαντώντας στην ερώτηση «όταν το παιδί μου σπάει τρία τζάμια και δύο θρανία, είναι σωστό να είμαι υποχρεωμένος να το πληρώνω εγώ ο γονιός;» o κ.Τσίπρας  απάντησε:

«Δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα αυτό. Μέχρι τώρα ποιος τα πλήρωνε; Nα συνεχίσουμε να τα πληρώνουμε όλοι μας. Αυτή η αντίληψη περί ατομικής ευθύνης, δεν πρόκειται να λύσει απολύτως τίποτα. Τις [καταστροφές τις] καλύπτει η ελληνική κοινωνία και το κράτος. Αυτό είναι το σωστό να γίνει».

 




Με πληροφορίες από Action24

«Ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε»: Καυστικό σχόλιο Κακλαμάνη για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: