O νέος Ντι Στέφανο εκκολάπτεται στη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο 9χρονος μάγος που αφήνει άφωνους τους φιλάθλους και έχει γίνει viral [βίντεο]

Το παιδί- θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης Νταβίντ Σάντσεθ Μιράγιες πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε. Photo via YouTube.




Ο Ντέιβίντ Σάντσεζ Μιράγιες είναι 9 ετών, τον Μάιο θα γίνει 10, παίζει στην Junior A της Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται ήδη φαινόμενο, με τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί να έχουν γίνει viral στα social media, καθώς τα όσα κάνει μέσα στο γήπεδο είναι απίθανα και πρωτόγνωρα για την ηλικία του.

Γεννημένος στη Νοβέλδα, εντάχθηκε στην ομάδα νέων της Μαδρίτης από την Έλτσε την περασμένη σεζόν και παρόλο που η «Βασίλισσα» δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους μεταγραφές σε τόσο νεαρή ηλικία, η περίπτωση του Ντέιβιντ αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα λόγω του ταλέντου του και οι άνθρωποι των «μερένχες» δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία.

Η ταχύτητα, η αυτοπεποίθηση, η ικανότητα ντρίμπλας και η έφεση στο να βρίσκει δίχτυα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον πιτσιρικά πόλο έλξης για κάθε ποδοσφαιρόφιλο.

Προπονητές του είναι οι Χαβιέ Ρούμπιο και Χοσέ Βιγιασεβίλ και φέτος σε 17 παιχνίδια έχει πετύχει 29 γκολ, έχοντας κατά μέσο όρο 1,7 γκολ ανά παιχνίδι.

Αν και είναι δύσκολο να σκεφτούμε ποιο θα μπορούσε να είναι το μέλλον του Ντείβιντ Σάντσεζ στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είναι ακόμα πολύ μικρός, είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα… wonderkid, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα η «Βασίλισσα» θα κοιτάξει να προσέξει και να βοηθήσει να εξελιχθεί.

 ΠΗΓΗ: sportal.gr

Κύπελλο Πορτογαλίας: Στον τελικό τα λιοντάρια της Λισαβόνας μετά από αγώνα-θρίλερ, η Σπόρτινγκ έφυγε «αλώβητη» (2-2) από το Da Luz [δείτε τα γκολ]

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: