Μη μου λες εμένα «δείξε το πόδι σου – μάθε λίγο τρόπους»: Η σταρ του «Ted Lasso» Χάνα Γουάντιγκχεμ απαντά καυστικά σε φωτογράφο που της ζητά «σέξι πόζα» * Το viral video

epa11217574 British actor Hannah Waddingham arrives at ‘The Fall Guy’ premiere during the South By Southwest (SXSW) Conference and Festival at the Paramount Theatre in Austin, Texas, USA, 12 March 2024. South By Southwest (SXSW) Conferences and Festivals offer the opportunity to enjoy independent films, music, and new technology. EPA/ADAM DAVIS




Η σταρ του « Ted Lasso» Χάνα  Γουάντινγκχεμ επέπληξε άγρια… έναν φωτογράφο όταν  της ζήτησε να «δείξει» το πόδι της στο κόκκινο χαλί των βραβείων Olivier στο Λονδίνο. Το ενσταντανέ έγινε viral στα social media.

Οι θαυμαστές απαθανάτισαν τη στιγμή που η Γουάντινγκχεμ, η οποία ήταν η οικοδέσποινα στην τελετή στο Royal Albert Hall την περασμένη  Κυριακή, σταμάτησε να φωτογραφίζεται και ήρθε αντιμέτωπη με τον φωτογράφο.

  • «Θεέ μου, δεν θα το έλεγες ποτέ αυτό σε έναν άντρα, φίλε μου. Μην φέρεσαι σαν μ@@κας  », είπε.

Προειδοποίησε μάλιστα ότι θα έφευγε από την φωτογράφιση αν επαναλαμβάνονταν το αίτημα, προσθέτοντας: «Μην μου λες «δείξε μου το πόδι σου»

Μερικοί από όσους παρακολουθούσαν ακούστηκαν να ζητωκραυγάζουν καθώς η Γουάντινγκχεμ έφευγε, κουνώντας το κεφάλι της πριν γυρίσει πίσω για να πει: «Να έχετε κάποιους τρόπους».

Η Γουάντινγκχεμ ήταν οικοδέσποινα στα Olivier Awards, τα πιο διάσημα θεατρικά βραβεία του Ηνωμένου Βασιλείου, για δεύτερη συνεχή χρονιά και άνοιξε την τελετή με την παράσταση «Anything Goes», παρουσιάζοντας το δικό της ρόλο στο West End.

  •  Με τα δυνατά φωνητικά της και το χάρισμά της, έχει γίνει εξαιρετικά  δημοφιλής οικοδέσποινα για τέτοιες εκδηλώσεις, ιδιαίτερα αφού εντυπωσίασε το κοινό ως μία από τις οικοδεσπότες του περσινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Έχει κερδίσει πολλές υποψηφιότητες για Olivier σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της και έχει κερδίσει ένα βραβείο Emmy για τον ρόλο της στο “Ted Lasso”.

 

 

Με πληροφορίες από CNN

 

Belem: Ένα πανέμορφο ιστορικό ιστιοφόρο – γαλλικό εθνικό μνημείο * Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στην Γαλλία [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: