Η παγίδα του Ελπιδοφόρου στον Κασσελάκη: Άνθρωποι της Αρχιεπισκοπής διέρρευσαν αμέσως τη δήλωση για τη βάφτιση… Όλος ο αποκαλυπτικός διάλογος των δύο ανδρών (video)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος υποδέχεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή τον πρόεδρο του Σύριζα Στέφανο Κασσελάκη. Φωτογραφία GOA, Δημήτρης Πανάγος via Elpidophoros, @Elpidophoros, Twitter




ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ HELLAS JOURNAL

Δεν γνωρίζω αν ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, εννοεί την ιστοσελίδα μας, ότι δήθεν λαμβάνει εντολές από το …Μέγαρο Μαξίμου για να του προκαλέσει ζημιά. Αλλά αν το πιστεύει να το πει καθαρά για να του απαντήσουμε, όπως αρμόζει στην περίπτωση.

Συναντήσαμε τον πρόεδρο του Σύριζα στην Ουάσιγκτον και η αλήθεια είναι ότι συμπαθήσαμε τη σεμνότητα του και τη διάθεση του να μαθαίνει από τους ορθούς ανθρώπους, όχι από τους κόλακες. Αυτή την εντύπωση μας έδωσε. Και μάλιστα τον συναντήσαμε μετά τη δημοσίευση του επίμαχου άρθρου μας (ΕΔΩ).

Κανένα παράπονο, όπως κάνουν άλλοι πολιτικοί. Κύριος. Καμία διαμαρτυρία. Όπως πληροφορήθηκα πίστευα, πριν το σάλο, ότι η αποκάλυψη μας θα τον βοηθούσε πολύ στις εκλογές!

Αν τον γνωρίζαμε πριν πραγματοποιήσει την επίσκεψη στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον, θα τον συμβουλεύαμε «να μείνει όσο πιο μακριά μπορεί από τον Ελπιδοφόρο». Είναι ένας κληρικός που αγαπά μόνο τον εαυτό του, βασικά είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του, και χρησιμοποιεί όλους τους άλλους για να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα, όχι τα συμφέροντα της Εκκλησίας.

Οπότε, αυτός που επέμενε να κλειστεί το ραντεβού του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, γνώριζε ότι ο Ελπιδοφόρος τον χρειαζόταν για να δείξει ότι έχει μαζί του στην Αξιωματική Αντιπολίτευση στον πόλεμο του εναντίον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αρχιεπίσκοπος απαίτησε την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή για να στείλει …μήνυμα στο Μαξίμου. Γελούν και οι πέτρες.

Ο πρόεδρος του Σύριζα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο κ. Ελπιδοφόρος έχει ήδη καταστρέψει την Εκκλησία της Αμερικής και τώρα παλεύει να διαλύσει και την Ομογένεια, ιδιαίτερα τις δυνάμεις που παλεύουν για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ουάσιγκτον για να αντιμετωπίσουν την κατοχική Τουρκία.

Αυτούς θέλει να εξοντώσει. Τους ακτιβιστές μας, επειδή πολεμούν την κατοχική Τουρκία. Ο κ. Ελπιδοφόρος προστατεύει την Τουρκία επειδή πιστεύει ότι θα γίνει Οικουμενικός Πατριάρχης…

Αλήθεια το λέμε κ. Κασσελάκη, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ο εν λόγω Αρχιεπίσκοπος θα σας τύλιγε σε μία κόλλα χαρτί, θα σας χρησιμοποιούσε στον πόλεμο του εναντίον της οικογένειας του Πρωθυπουργού και θα σας πέταγε στα …λιοντάρια. Ακούστε λοιπόν:

  • Κάποιοι διέρρευσαν το διάλογο για την βάφτιση.
  • Κάποιοι ξεκίνησαν να κοροϊδεύουν και να λοιδορούν τον κ. Κασσελάκη και να διαδίδουν ότι έκλεψε τη δήλωση για τη βάφτιση από τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.
  • Κάποιοι άρχισαν να στέλνουν δεξιά και αριστερά το κιτρινισμένο κειμενάκι που ήδη δημοσιεύθηκε, για να αποδείξει την δήθεν λογοκλοπή;

Η ιστοσελίδα μας έγραψε τα λόγια του προέδρου του Σύριζα, αφού συνεργάτες μας είδαν το βίντεο. Το βίντεο υπάρχει, το έχει η Ιερά Αρχιεπισκοπή. Τη σκηνή τράβηξε τεχνικός με την κάμερα του Γραφείου Τύπου του κ. Ελπιδοφόρου. Άρα ότι διέρρευσε… Διέρρευσε από την ομάδα του κ. Ελπιδοφόρου.

Οπότε, ο κ. Κασσελάκης πρέπει να προσέχει ειδικά όταν αναφέρεται στους δημοσιογράφους της εφημερίδας μας. Δεν γράφουμε χωρίς αποδείξεις. Αν το κείμενο μας, το παραποίησαν άλλοι δεν είναι δικό μας πρόβλημα.

Ο πρόεδρος του Σύριζα έχει ανδρωθεί στην Αμερική, η οποία ανακάλυψε αυτό που συνηθίσαμε να ονομάζουμε «δημόσιες σχέσεις». Περίμενα ότι θα έπαιρνε δίπλα του τους καλύτερους των καλύτερων. Διότι δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Χρειάζεται συνεργάτες που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο στο εξωτερικό…

  • Λοιπόν, επειδή είμαστε πάντα δίκαιοι και σωστοί, σας περιγράφουμε το σκηνικό στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου Αμερικής:

Ο Στέφανος Κασσελάκης λέει στον κ. Ελπιδοφόρο ότι συνδέεται οικογενειακά με το μοναστήρι του Άγιου Ιάκωβου στην Εύβοια.

Ο Αρχιεπίσκοπος απαντά για τη δική του σύνδεση με τον Άγιο Ιάκωβο και του δείχνει την εικόνα του, που την έχει στο γραφείο του.

Και τότε ο πρόεδρος του Σύριζα γυρίζει και κοιτάει την εικόνα και αρχίζει να μιλάει χωρίς να παίρνει …αναπνοή….

Κασσελάκης: Θα μοιραστώ κάτι μαζί σας εδώ δημόσια σε σχέση με τη σύνδεση μου με τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη. Ο Άγιος Ιάκωβός με βάφτισε μαζί με το Πάτερ Κύριλλο, πριν από 35 χρόνια. 36 είμαι τώρα, αλλά δεν βαφτίστηκα… Να είμαστε ξεκάθαροι, για αυτό λέμε 35 χρόνια. Μαθηματικά (γέλια)

Και όταν έριξε το λάδι στην κολυμπήθρα, σχηματίστηκε ένα σταυρός με, από το λάδι, και λέει τότε ο Άγιος Ιάκωβος στη μητέρα και στον πατέρα μου… Τους λέει κύριε Θεόδωρε, κυρία Λία, ο γιος σας λέει, ή ιερωμένος θα γίνει ή σπουδαίος (γέλια).

Αρχιεπίσκοπος: Το ιερωμένος το αποκλείσαμε. Το σπουδαίο, όμως, δεν αποκλείεται.

Κασσελάκης: Όχι, δεν ξέρω… Δεν θέλω να ακουστεί αυτοαναφορικό, πάντως όντως είναι πολύ συγκινητικό που τα χέρια αυτού του ανθρώπου με έφεραν στην Χριστιανοσύνη.

Αυτά…

Διαβάστε: Ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει θρήσκος και απαντά περί «πίστεως και πατρίδας» με αιχμές και κατά του Γιώργου Αυτιά

Διαβάστε: Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη για το «θαύμα της κολυμπήθρας» και ανηλεές τρολάρισμα από Ανδρουλάκη: «Όταν βαφτίστηκα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, πράσινος από το αγουρέλαιο»

* Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και συγγραφέας. Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Hellas Journal

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ο Στέφανος Κασσελάκης “κούφανε” τους Παπάδες στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Όταν βαφτίστηκε, στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταυρός από το λάδι, ισχυρίστηκε…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: