Η ιστορία της “σέλφι” που τράβηξε ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με το κινητό του Πέτρου Κασφίκη: Επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τον αυθόρμητο χαρακτήρα του…

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν βγάζει “σέλφι” με τον Πέτρο Κασφίκη, τον Αθανάσιο Έλλις, τη Λένα Αργύρη, τη Νίκη Γεωργάτου, την Ελένη Παναγιωταρέα Μακροπούλου και προσκεκλημένους ομογενείς. Φωτογραφία ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ




Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, Μπάιντεν είναι γνωστός για τον θερμό χαρακτήρα του αλλά ίσως ακόμα περισσότερο για τον αυθορμητισμό του. Αυτό σίγουρα φάνηκε για ακόμα μια φορά στην δεξίωση που έγινε για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στον Λευκό Οίκο.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Αμερικανός πρόεδρος κατέβηκε από τη σκήνη ξεκινώντας να χαιρετάει τους παρευρισκόμενους που βρίσκονταν στη πρώτη γραμμή.

Εκεί τον περίμενε ο συνάδελφος ανταποκριτής του Mega Πέτρος Κασφίκης, κρατώντας το κινητό στο χέρι με την κάμερα αναμμένη. Δίπλα του στεκόταν η εκπρόσωπος μας στη Παγκόσμια Τράπεζα, Ελένη Παναγιωταρέα, η οποία εξομολογήθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα θαυμάστρια του.

Ο Τζο Μπάιντεν χαμογέλασε. Ωστόσο, αντί να απαντήσει στην προεκλογικού χαρακτήρα ερώτηση που του έκανε ο συνάδελφος ανταποκριτής, γύρισε και με αργή κίνηση του πήρε το κινητό από το χέρι, λέγοντας «ας κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Κάπου εκεί φαίνεται ότι το πράγμα λίγο μπερδεύτηκε γιατί το κινητό τραβούσε βίντεο και ο Αμερικανός πρόεδρος πάσχιζε να αλλάξει τις ρυθμίσεις για να τραβήξει φωτογραφία.

Στο σημείο αυτό παρενέβη η κατά πολύ νεότερη αντικυβερνήτης της Καλιφόρνια, Ελένη Κουναλάκη, η οποία τον βοήθησε να προσαρμόσει με τον κατάλληλο τρόπο τις ρυθμίσεις στο κινητό.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν γύρισε την πλάτη του και κρατώντας το κινητό στο χέρι του τράβηξε μια selfie, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τον αυθόρμητο χαρακτήρα του.

Hellas Journal

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Τραγικός ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Νομίζει ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο απειλείται από τους …εξωγήινους! Δεν τόλμησε να πει ποια χώρα, (η Τουρκία), εισέβαλε στην Κύπρο (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: