Αυτήν την ώρα η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές [live]

File Photo O Στέφανος Κασσελάκης Πηγή Photo ΑΠΕ-ΜΠΕ




Τα πρώτα ονόματα που θα δώσουν την μάχη των ευρωεκλογών με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοινώνει αυτή την ώρα ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Νέα Ιωνία (Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας).

Ο πρώτος υποψήφιος ήταν ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου.

Ξεκινώντας την παρουσίαση στην εκδήλωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, μιλώντας για μια «γιορτή της άμεσης δημοκρατίας» και τόνισε πως στις ευρωεκλογές οι πολίτες δεν θα ψηφίσουν μόνο με ψήφο τιμωρίας στη Νέα Δημοκρατία αλλά με ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ που έχει ξεκάθαρες προτάσεις για την ακρίβεια.

Ο κ. Κασσελάκης απάντησε στις κατηγορίες του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά το άρθρο του στην «Καθημερινή» και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μας πει τι είναι ψεύδος».

Επίσης, κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις για το μπάζωμα στα Τέμπη. «Είχατε γνώση για το μπάζωμα πριν γίνει; ναι ή όχι; ο ελληνικός λαός δικαιούται μια απάντηση επιτέλους» σημείωσε.

Πατήστε εδώ για να δείτε ζωντανά την εκδήλωση.

Η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής που συμπεριλαμβάνονται στις προκριματικές εκλογές θα συνεχιστεί αύριο, Τετάρτη 10/4 στο Περιστέρι (πλατεία Δημαρχείου) στις 20:00 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12/4 κι ώρα 19:30, στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα: Τι απαντάει η Κομισιόν για τον νόμο Πιερρακάκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: