Νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το ατυχές photoshop: Στο πλευρό του Γουίλιαμ, καθ’ οδόν για «ιδιωτικό ραντεβού»

FILE PHOTO: Britain’s Prince William and his bride to be Kate Middleton (L) depart New Zealand House in London, Britain, 25 February 2011 after signing a book of condolences in remembrance of the people who have lost their lives during the New Zealand earthquake. EPA/ANDY RAIN




Μέσα σε αυτοκίνητα φαίνεται πως θα περιορίζονται αυτό το διάστημα οι δημόσιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας της Ουαλίας, λίγες ώρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε μια φωτογραφία με τα τρία παιδιά της.

Δεν είναι γνωστό πού πήγαινε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά ήταν στη διαδρομή του συζύγου της προς το Αβαείο του Γουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στις 14.45, στην οποία παρευρέθηκαν ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η βασίλισσα Καμίλα και η πριγκίπισσα Άννα. Σύμφωνα με τη DailyMail πάντως, κατευθυνόταν σε ιδιωτικό ραντεβού.

Η Κέιτ, που κοίταξε έξω από το παράθυρό της καθώς ο Γουίλιαμ φαινόταν να διαβάζει κάποιες σημειώσεις, δεν αναμένεται να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση παρά μόνο μετά το Πάσχα, μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε στην κοιλιά και δύο εβδομάδες σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου τον Ιανουάριο.

Την ίδια ώρα, το Παλάτι του Κένσινγκτον δέχτηκε αυξανόμενη πίεση να κυκλοφορήσει την πρωτότυπη φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας αφού η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη καθώς παραδέχτηκε ότι είχε επεξεργαστεί την φωτογραφία όπου απεικονίζεται με τα παιδιά της, Πρίγκιπα Τζορτζ, Πριγκίπισσα Σάρλοτ και Πρίγκιπα Λούις.

«Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιόρταζαν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. Κ»

Συγκεκριμένα η φωτογραφία παρουσίαζε «μια ασυνέπεια» στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ, για την οποία η Κέιτ ανέλαβε την ευθύνη.

Με πληροφορίες από DailyMail

Απολογείται μετά τον σάλο η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον για την «πειραγμένη» φωτογραφία: «Περιστασιακά πειραματίζομαι με το μοντάζ», λέει …

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: