Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Καραλή από τον Τεντόγλου: Η έκπληξη, η αποθεωτική υποδοχή στο ξενοδοχείο και τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη [video]

Αγκαλιές για Καραλή και Τεντόγλπου στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής στη Γλασκόβη. Photo screen shot via instagram, segas.gr




Ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε χθες σε μεγάλη μέρα στην Γλασκόβη, έκανε την μεγάλη ανατροπή και πέταξε στα 5,85 μέτρα, εξασφαλίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ των ανδρών.

Ο 24χρονος Έλληνας άλτης ξεπέρασε τα 5,85 μ. και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πίσω από τους Μόντο Ντουπλάντις (χρυσό με 6,05 μ.) και Σαμ Κέντρικς (ασημένιο με 5,90 μ.).

Ο Καραλής κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή βρέθηκε αντιμέτωπος με μια έκπληξη, καθώς αθλητές και προπονητές είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί ξαφνιάζοντας τον πρωταθλητή του επί κοντώ.

Ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου υποδέχθηκε με μια μεγάλη αγκαλιά τον φίλο του και συναθλητή του, ενώ το ίδιο έκανε και ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι.

Ο Καραλής πήρε για λίγο από το λαιμό της μητέρας του Σάρα το μετάλλιο για να το δείξει στα μέλη της αποστολής.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Για την Ελλάδα ήταν το δεύτερο μετάλλιο στην αυλαία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Μετά το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος, ο Εμμανουήλ Καραλής ανεβηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 5,85μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προσοπάθησε για την απόλυτη υπέρβαση βάζοντας τον πήχη στα 5,95μ., αλλά παρόλο που βρήκε το καλό άλμα δεν μπόρεσε να το ολοκληρώσει σωστά, αποχωρώντας όμως με το χαμόγελο στα χείλη από την εξαιρετική του παρουσία στη Σκωτία.

Μετά την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 (Τόκιο) και την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου το 2023 (Κωνσταντινούπολη) χρειαζόταν αυτή την επιτυχία για να συνεχίσει την προσπάθεια του.

Τα συγχαρητήρια του Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Εμ. Καραλή για την κατάκτηση του χαλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου. Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτακης ανέφερε σε ανάρτηση του:

«Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης.»

«Πολλά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την μεγάλη αυτή επίδοση, που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Συγχαρητήρια και στον προπονητή και πατέρα του Χάρη Καραλή. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις», αναφέρει σε μήνυμά του ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου.

“Χάλκινος” ο Κάραλης στην Γλασκόβη: Έδειξε την κλάση του πετώντας στα 5,85 μέτρα και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: