«Ηταν κακοποιητικός, μας απειλούσε, αλλά από το ψυχιατρείο πήρε εξιτήριο σε δύο ημέρες»: Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Άποψη του σημείου στην οδό Κυζίκου στη Νίκαια, όπου σημειώθηκε δολοφονία, την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2024. Δολοφονία σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με έναν 64χρονο να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια να βάζει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




«Από ποιον να ζητήσω ευθύνες;», αυτό το ερώτημα επαναλαμβάνει στη συγκλονιστική της μαρτυρία η Αλεξάνδρα Τσουκιά, σύζυγος του 39χρονου που σκότωσε ο πεθερός του στη Νίκαια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο πατέρας της, λέει, «μας παρακολουθούσε και μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα», ενώ το ζευγάρι φαίνεται να είχε απευθυνθεί τόσο στην αστυνομία όσο και σε ψυχιατρικές δομές:

«Αυτός ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε, μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στο Mega.

«Τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο Σταυρούπολης και ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός, μας πήραν τηλέφωνο από το ψυχιατρείο και μας είπαν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και θα πήρε εξιτήριο. Τους λέω “έχει απειλήσει ότι θα χυθεί αίμα” και μου απάντησαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα», αναφέρει.

«Αυτός ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικογένειά μας δεν έχει κάποιο πρόβλημα; Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος; Το είχαμε πει και στην αστυνομία. Δεν ξέρω ποιος επέτρεψε να βγει αυτός ο άνθρωπος. Είναι ο μόνος λόγος που βγήκα. Από ποιον να ζητήσω ευθύνες;» επαναλαμβάνει, μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Εμένα με χτύπησαν τα σκάγια. Αν ήταν ο γιος μου μαζί τι θα γινόταν; Επειδή κάποιος υπέγραψε πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά; Και με πήραν και τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος» λέει με δάκρυα στα μάτια, σημειώνοντας ότι η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του ζευγαριού.

«Έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του» ο δράστης και αυτόχειρας

Όπως αναφέρθηκε στο STAR ο 64χρονος δράστης ήταν βίαιος τόσο απέναντι στη σύζυγό του, όσο και στην κόρη του, καθώς δεν ήθελε να αποδεχτεί ότι τον είχαν εγκαταλείψει. Σύμφωνα με μαρτυρίες θεωρούσε υπεύθυνο το ζευγάρι που φιλοξενούσε τη σύζυγό του, για το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε.

«Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει. Ήταν πατέρας αφέντης. Έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατέλειψαν ήρθε εδώ και σκότωσε τον γαμπρό», ανέφερε μάρτυρας για τον δράστη της Νίκαιας, ο οποίος αφού σκότωσε τον γαμπρό του αυτοκτόνησε.

Με πληροφορίες από Mega

Πεθερός πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια, στη συνέχεια αυτοκτόνησε: Σοκ μετά το δεύτερο παρόμοιο έγκλημα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: