Εγινε κι αυτό: Ανδρας άλλαξε το όνομά του σε «Κυριολεκτικά Οποιοσδήποτε Αλλος» και θέλει να κατέβει υποψήφιος στις αμερικανικές εκλογές

File Photo US President Donald Trump (C, bottom) acknowledges the crowd during an election rally before the New Hampshire Primary at Southern New Hampshire University Arena in Manchester, New Hampshire, USA, 10 February 2020. The first state primary in the United States’ presidential election will be held in New Hampshire on 11 February 2020. EPA/JUSTIN LANE




Ένας άνδρας από το Τέξας άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Literally Anybody Else (σ.σ. Κυριολεκτικά Οποιοσδήποτε Άλλος) και ανακοίνωσε ότι είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024.

Άλλοτε γνωστός ως Dustin Ebey, ο 35χρονος είναι βετεράνος του αμερικανικού στρατού και δάσκαλος μαθηματικών στην έβδομη τάξη στα προάστια του Ντάλας.

Όπως γράφει ο Guardian, ο 35χρονος δήλωσε πως θέλησε να αλλάξει το όνομά του επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος με τους φετινούς προεδρικούς υποψηφίους, Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ.

«Τριακόσια εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να τα πάνε καλύτερα», είπε αναφερόμενος στους δύο πρωτοπόρους για το ανώτατο αξίωμα του έθνους. «Θα έπρεπε πραγματικά να υπάρχει κάποια διέξοδος για ανθρώπους σαν εμένα που έχουν βαρεθεί με αυτή τη συνεχή αρπαγή εξουσίας μεταξύ των δύο κομμάτων που απλά δεν έχει κανένα όφελος για τον κοινό άνθρωπο».

«Δεν αφορά απαραίτητα εμένα ως άτομο, αλλά αφορά κυριολεκτικά οποιονδήποτε άλλον ως ιδέα», είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο WFAA88.

Τώρα απαιτούνται 113.000 υπογραφές από μη πρωτοβάθμιους ψηφοφόρους στην πολιτεία του Τέξας μέχρι τον Μάιο για να δει το -περίεργο ομολογουμένως- όνομά του στα ψηφοδέλτια. Δεδομένου ότι αυτό είναι απίθανο, ο άνδρας κάνει εκστρατεία για να πείσει όσο περισσότερους μπορεί.

«Δεν έχουμε επιλογή “κανέναν” στο ψηφοδέλτιο και αυτή η υποψηφιότητα αναπληρώνει αυτόν τον ρόλο», είπε.

Ο ιστότοπος του υποψηφίου αναφέρει: Το «Κυριολεκτικά Οποιοσδήποτε Αλλος» δεν είναι άτομο, είναι μια εκστρατεία απελπισίας».

«Για πάρα πολύ καιρό οι Αμερικανοί ήταν θύμα των πολιτικών κομμάτων που έθεσαν την πίστη του κόμματος πάνω από τη διακυβέρνηση. Μαζί ας στείλουμε το μήνυμα στην Ουάσιγκτον και ας πούμε, «Θα εκπροσωπήσετε ή θα αντικατασταθείτε».

«Η Αμερική δεν πρέπει να κολλήσει στην επιλογή μεταξύ του «Βασιλιά του χρέους» (σύμφωνα με δήλωση του ίδιου) και ενός 81χρονου».

Με πληροφορίες από Guardian

Τραμπ καλεί Ισραήλ: «Τελειώστε γρήγορα με τον πόλεμό σας, χάνετε τη διεθνή υποστήριξη»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: