«Ανέντιμη και χυδαία επίθεση με μοντάζ όπως στα Τέμπη από πληρωμένα πιστόλια του καθεστώτος»: Στήριξη Κασσελάκη και Νέας Αριστεράς στο δήμαρχο Αθηναίων

Stefanos Kasselakis photo ANA-MPA




Την απερίφραστη στήριξή του στον δήμαρχο Αθηναίων απέναντι “στην ανέντιμη επίθεση που δέχεται”, εκφράζει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτηση του αναφέρει: “Στη Βουλή, ο κ. Βορίδης ανέλαβε την υπεράσπιση της συγκάλυψης των Τεμπών. Τώρα, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αναλαμβάνουν τη χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Και εδώ με μοντάζ, όπως και στα Τέμπη. Είναι, φαίνεται, πλέον η συνήθης μέθοδος μιας ακροδεξιάς ΝΔ, η οποία καμία σχέση δεν έχει με τον μέσο ψηφοφόρο. Οι μεταγραφές από το ΛΑ.Ο.Σ. είναι τα τελευταία πρόθυμα «πληρωμένα πιστόλια» του καθεστώτος Μητσοτάκη”.

Η Νέα Αριστερά

“Η χυδαία επιθεση στον Χάρη Δούκα θα πέσει στο κενό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.

Στην ανακοίνωση της υποστηρίζει: “Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης.

Τελευταίο επεισόδιο σε αυτό το σίριαλ είναι η κοπτοραπτική της τοποθέτησης του κατά τη διάρκεια ενός δημοτικού συμβουλίου. Φαίνεται ότι η τεχνική του μοντάζ αναδεικνύεται σε βασικό εργαλείο των φανερών και υπόγειων μηχανισμών της Δεξιάς. Ματαιοπονούν”.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα 

Επίθεση Χάρη Δούκα στην κυβέρνηση: «Εθνικό είναι το Αληθές» η Αθήνα προχωρά γρήγορα και τολμηρά στην επόμενη μέρα…

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: