Στην Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Άρης Πορτοσάλτε κατά του ηθοποιού Πάνου Βλάχου: Mιλά για απειλές κατά της ζωής του [βίντεο]

Στιγμιότυπο από το Tik Tok




Την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου για τους στίχους «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» προανήγγειλε σήμερα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού έκανε λόγο για απειλές κατά της ζωής του και λογοκρισία.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν, και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της Ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».




Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια συναυλίας του Πάνου Βλάχου, ο οποίος παραφράζοντας στίχους από γνωστό ρεμπέτικο τραγούδι πρόσθεσε τη φράση «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες τόσο από τον υπουργό και τον δημοσιογράφο, όσο και από χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

“Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;;

Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”.

Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!” έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αντιδράσεις για το στιχο(τερατ)ούργημα του Πάνου Βλάχου κατά του Αδωνι Γεωργιάδη και του Αρη Πορτοσάλτε Απαράδεκτος ο ηθοποιός

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: