Σκωπτικό σχόλιο Λαζόπουλου για Κασσελάκη: «Έκανε λάθος αγορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, νόμιζε ότι είναι Γλυφάδα και του βγήκαν Θρακομακεδόνες με λύκους»

O Λάκης Λαζόπουλος. Στιγμιότυπο από βίντεο του Αlpha via Glomex




Ιδιαίτερα καυστικός για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «είναι χαρισματικός, συμπαθητικός αλλά έχει κάνει λάθος αγορά. Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες που κατεβαίνουν κόσμος, λύκοι, πρόβατα. Δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται».




«Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς. Λέει την αριστερά ως στροφή. Πας αριστερά, πας δεξιά, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει» συνέχισε.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού γιατί λέει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μοιάζει σαν του λείπει μια συλλαβή», ο ηθοποιός απάντησε: «Ο παλιός ο Παπανδρέου μετέφραζε από τα αγγλικά στα ελληνικά και αυτό περνούσε και όλο ήταν ανάσες από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα. Ο Κασσελάκης είναι σαν έχει μια πολυσύλλαβη λέξη που δεν μπορεί να τη πει, οπότε περισσεύει μια φράση που την κάνει φινάλε και στο τέλος είναι όλα δυνατά».

Σχολιάζοντας το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ Κασσελάκη-Πολάκη, ο Λαζόπουλος είπε «Θα φύγει και ο Πολάκης φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη για να μην φύγει μόνος του. Δεν είναι πρόβλεψη, ούτε ευχή. Έτσι όπως έχει γίνει δεν μπορεί να παραμείνει κανένας μέσα εκεί ή μπορεί να μείνει μόνος του γιατί έχει μάθει σε μονοκατοικίες και να θέλει να μείνει μόνος του μπορεί ανετότατα».

Πηγή Glomex

Μάχη χαρακωμάτων κακοφανισμένων και μη στον ΔΗΣΥ: Οι “αποστάτες”, οι “προδότες”, οι χούλιγκανς, το αόρατο χέρι και ένα κόμμα συνοθύλευμα που καταρρέει…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: