ΣΥΡΙΖΑ: Ερχονται αλλαγές σε πρόσωπα και οργανικές θέσεις* Προτεραιότητα οι θέσεις γραμματέων

FILE PHOTΟ: ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την έναρξη εργασιών του 4ου Συνεδρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Οργανωτικές αλλαγές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχονται την επαύριο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που έφτασε ένα βήμα αλλά, τελικά, δεν προχώρησε σε εκλογές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα δείχνουν ότι έρχονται αλλαγές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πιθανώς δε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φαίνεται πάντως ότι το εύρος αλλά ακι το timing των αλλαγών αυτών, εάν δηλαδή θα υπάρξουν άμεσα κάποιες διορθωτικές κινήσεις και σε δεύτερο χρόνο σαρωτικές αλλαγές είαξι υπο διερεύνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αλλαγές επίκεινται σε θέση ή θέσεις γραμματέων.

Σήμερα γραμματέας του κόμματος είναι η Ράνια Σβιγκου και αναπληρωτής γραμματέας ο Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσει στην ίδια θέση. Δεν είναι ακόμα βέβαιο όμως ούτε αν η κυρία Σβιγκου θα συνεχίσει ή όχι.

Τη θέση εκπροσώπου Τύπου σήμερα την κατέχει η Δώρα Αυγέρη. Είναι βέβαιο ότι επιθυμεί και θα γίνει ένταξή της στο ευρωψηφοδέλτιο. Άρα αναζητείται πρόσωπο που θα σηκώσει το μεγάλο βάρος της εκπροσώπησης στην πορεία προς την ευρωκάλπη.

Στα επόμενα 24ωρα, αναμένεται επίσης να κριθεί εάν θα γίνουν αλλαγές και στην Πολιτική Γραμματεία.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η σύγκληση της οποίας ωστόσο θα απαιτηθεί αν υπάρξουν τελικά το σενάριο των μεγάλων ατμεγάλες αλλαγές και αυτό δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Δέσμευση Κασσελάκη ότι θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών με αφορμή τα Τέμπη* Στις 800.000 οι υπογραφές στο ψήφισμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: